تاریخ 1398/05/17     تعداد دفعات مشاهده 255 بار     ساعت 11:56:13     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

شرایط ثبت ‌نام داوطلبین عضویت در پنجمین دوره انتخابات شورای عالی سازمان نظام پرستاری جمهوری اسلامی ایران اعلام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا )؛متقاضیان واجد شرایط ثبت ‌نام در شورای عالی سازمان نظام پرستاری می‌توانند از  تاریخ 22مرداد  لغایت 28مرداد98 (به مدت 5 روز اداری) مدارک لازم  را به هیئت اجرایی دانشگاه / دانشکده مربوط به شهرستان واجد شرایط هیئت مدیره، تحویل( جهت بارگذاری در پورتال) و رسید دریافت نمایند.

پنجمین دوره انتخابات شورای عالی سازمان نظام پرستاری در تاریخ  20مهر98  برگزار خواهد شد./ن

آگهی ثبت ‌نام داوطلبین عضویت در پنجمین دوره انتخابات شورای عالی سازمان نظام پرستاری جمهوری اسلامی