تاریخ 1398/05/16     تعداد دفعات مشاهده 635 بار     ساعت 13:04:25     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان به طور سرزده از بیمارستان های تالش و رضوانشهر بازدید کرد و نحوه ارایه خدمات را در این مراکز، مورد بررسی قرار داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا ): دکتر ارسلان سالاری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح امروز (چهارشنبه) از بیمارستانهای شهید نورانی  تالش  و شهدای رضوانشهر  به طور سرزده بازدید به عمل آورد و با حضور در بخش های  مختلف و عیادت از بیماران، نحوه  ارایه خدمات درمانی در این مراکز  را بررسی کرد .

در این بازدید ها نماینده مردم  تالش و رضوانشهر در مجلس شواری اسلامی، فرمانداران، مدیر حراست دانشگاه، رییس اداره بازرسی، مدیران شبکه ها و روسای بیمارستانهای تالش و رضوانشهر نیز  حضور داشتند.

گفتنی است: دکتر سالاری ضمن بازدید از ساختمان پایگاه انتقال خون، بیمارستان و زایشگاه دکتر طاهری و یکی از مراکز جامع سلامت شهری - روستایی تالش، با کارکنان این مراکز در خصوص مسایل و مشکلاتشان گفتگو کرد./ن