سایت اصلی دانشگاه |  شنبه 2 شهریور 1398 English
تاریخ 1398/05/20     تعداد دفعات مشاهده 80 بار     ساعت 03:00     گروه خبری اخبار مرکز بهداشت رشت

در مورخه شنبه 19 مرداد 98 جلسه برون بخشی فصل تابستان واحد سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس با موضوعیت آموزشهای جوانان در پرسنل جوان ادارات و گروه هدف ادارات دست اندرکار خدمت رسانی به جوانان راس ساعت 11 صبح در دفتر ریاست مرکز بهداشت شهرستان رشت انجام گردید . در این جلسه آقای دکتر برشان ریاست محترم مرکز بهداشت رشت با بیان اهمیت همکاری ادارات دست اندر کار مراقبت و خدمت رسانی به جوانان در راستای ارتقاء سلامت جوانان به بیان مفهوم پرداختند. سپس تیم سلامت نوجوانان ، جوانان و مدارس ضمن بیان برنامه های این واحد در امر آموزش و مراقبت جوانان ازمدعوین( ادارات سه ناحیه کمیته امداد رشت ، هلال احمر، بهزیستی، ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی،  حوزه علمیه،اداره ورزش و جوانان )دعوت نمودند، ضمن بیان ویژگی های گروه هدف سازمانهای خود به تشکیل کلاس با موضوعیت مفاد بهداشتی مورد نیاز و مشترک با آموزشهای واحد سلامت نوجوانان و جوانان و مدارس بپردازندتا مدرسین  هسته آموزشی مرکز بهداشت رشت جهت آموزش در مکان مورد نظر سازمان یاد شده حضور به هم رسانند. در ادامه هر اداره ویژگی های گروه هدف و موضوعات مورد نیاز بهداشتی خود را به اختصار بیان کردند.جلسه در ساعت 12:45 با ذکر صلوات خاتمه یافت.