سایت اصلی دانشگاه |  شنبه 2 شهریور 1398 English
تاریخ 1398/05/19     تعداد دفعات مشاهده 93 بار     ساعت 03:00     گروه خبری اخبار مرکز بهداشت رشت

جلسه آموزشی ارزیابی خطر و تمرین در بلایا در روز پنج شنبه مورخ 17 مرداد 98 در محل سالن اجتماعات رشت با حضور رابطین کاهش خطر و بلایا مراکز خدمات جامع سلامت برگزار گردید در این جلسه آقای مجلسی کارشناس بهداشت حرفه ای در خصوص عملکرد مراکز در خصوص شاخص های برنامه  ارزیابی و آموزش آمادگی خانوار (دارت ) توضیحاتی را ارائه نمودند و بر لزوم افزایش شاخص به میزان 20% تاکید نمودند . همچنین با توجه به زمان انجام برنامه ارزیابی ایمنی و خطر بلایا ( sara) توضیحاتی در مورد برنامه  داده شد و در زمان بعد از استراحت در خصوص پدافند غیر عامل با رویکرد بیو تروریسم مطالبی خدمت همکاران ارائه گردید . در نهایت جلسه در ساعت 12 با سلام و صلوات حاضرین به اتمام رسید .