سایت اصلی دانشگاه |  سه شنبه 27 آذر 1397 English
تاریخ 1397/09/15     تعداد دفعات مشاهده 121 بار     ساعت 17:57:24     گروه خبري اخبار مرکز بهداشت رشت

به مناسبت پانزدهم آذر ماه روز حسابدار جلسه گرامی داشت "روز حسابدار" برگزار گردید.

به مناسبت روز جهانی "حسابدار" و قدردانی از زحمات و تلاش های همکاران شاغل در واحد حسابداری مرکز بهداشت شهرستان رشت دکتر جلال برشان رئیس مرکز بهداشت شهرستان رشت ضمن حضور در واحد حسابداری و تبریک این روز به همکاران حسابدار دیداری صمیمانه با آنان داشت.

۱۵ آذر هر سال روز حسابدار در ایران است. این روز در گردهمایی ۱۳ آذر ۱۳۸۶ نهادهای حسابداری ایران شامل انجمن حسابداران خبره ایران، جامعه حسابداران رسمی ایران - به عنوان دو انجمن ایرانی عضو آیفک - انجمن حسابداری ایران، انجمن مدیران مالی، و سازمان حسابرسی به این عنوان نام‌گذاری شد.