سایت اصلی دانشگاه |  سه شنبه 27 آذر 1397 English
تاریخ 1397/09/12     تعداد دفعات مشاهده 78 بار     ساعت 08:56:33     گروه خبري اخبار مرکز بهداشت رشت

کارگاه آموزشی رویکرد عملی ارزیابی ریسک ارگونومی درمحیط کار ویژه کارشناسان بهداشت حرفه ای کارخانجات توسط واحد بهداشت حرفه ای شهرستان رشت در سالن درسالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.

در راستای ارتقاء دانش کارشناسان بهداشت حرفه ای کارخانجات ، کارگاه آموزشی با موضوع " رویکرد عملی ارزیابی ریسک ارگونومی " از طرف واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان رشت توسط مهندس انوشیروان صفری درسالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی جدیدترین مطالب درخصوص فرآیند اجرای برنامه ارگونومی وآنالیز محیط کار،انواع روشهای ارزیابی ریسک ارگونومی،اهمیت ارزیابی های ارگونومی ، و استراتژی انتخاب روش ارزیابی ارائه گردید.