تاریخ 1398/09/04     تعداد دفعات مشاهده 554 بار     ساعت 11:41:42     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

طی حکمی از سوی رییس بنیاد حفظ ارزش های دفاع مقدس استان گیلان، رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به عنوان عضو هیات امناء مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان، منصوب شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ طی حکمی از سوی سرتیپ بسیجی دکتر بهمن کارگر - رییس بنیاد حفظ ارزش های دفاع مقدس استان گیلان، دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به عنوان عضو هیات امناء مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان، منصوب شد.

در بخش هایی از این حکم آمده است؛

همکاری در حفط آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و روحیه سلحشوری و ثبت حماسه ی دلاور مردان ایران اسلامی، افتخار و توفیق بزرگی است که نصیب شما گردید.

بی شک حفظ ارزش ها و حماسه سازی های فرزندان برومند و شجاع این مرز و بوم در گرو اهتمام  تمام علاقمندان این عرصه می باشد.

با استعانت از خداوند سبحان و نظر به سوابق، تعهد، تجارب ارزشمند و شایستگی های علمی و تخصصی جنابعالی، به عنوان عضو هیات امناء مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان گیلان تعیین و منصوب می گردید.