تاریخ 1397/10/21     تعداد دفعات مشاهده 509 بار     ساعت 17:56:28     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با صدور پیامی، فرا رسیدن میلاد اسوه صبر و ایثار، حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است؛

بسمه تعالی

بی تردید نامگذاری ولادت حضرت زینب کبری (س) به عنوان روز پرستار، نشان از ارزش و جایگاه والای حرفه پرستاری دارد. در این زمینه، پرستاران به عنوان یکی از اصلی ترین حلقه های نظام سلامت، نقش بسزایی در حفظ و ارتقای سلامت جامعه دارند.
فرا رسیدن ولادت با سعادت اسوه صبر و ایثار، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری کشور به ویژه اساتید، دانشجویان و  پرستاران پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تبریک عرض نموده و امیدوارم در تحقق اهداف خطیر پرستاری که همانا سلامت همگانی و رضایت مردم است، همواره موفق و موید باشند.

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان