تاریخ 1397/08/09     تعداد دفعات مشاهده 444 بار     ساعت 12:56:27     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

بیش از 17 هزار زائر اربعین حسینی از خدمات دانشگاه علوم پزشکی گیلان، بهرمند شدند. در این زمینه، بیش از 11 هزار نفر از زوار منطقه قفقاز، از مرز آستارا وارد کشور شدند و تحت مراقبت بیماریابی و آموزش های اولیه سلامت قرار گرفتند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ از زمان استقرار موکب پزشکی گیلان در کربلا، ۶ هزار و ۷۰۰ زائر اربعین حسینی از خدمات پزشکی این موکب استفاده کردند.

بیش از 6 هزار زائر اربعین از خدمات دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کربلا بهره مند شدند

دکتر علی داودی- معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پزشکان حاضر در کربلای معلا در این خصوص گفت: با برپایی 3 ایستگاه پزشکی در قالب موکب گروه پزشکان گیلانی در شهر مقدس کربلا ، ۶ هزار و ۷۰۰ زائر اربعین، از خدمات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، بهره مند شدند. وی ادامه داد: 5 پزشک عمومی و متخصص و 12 نفر کادر درمانی دیگر در این موکب ها پزشکی مستقر بودند.

دکتر داودی با بیان این که دو واحد داروخانه نیز توسط این موکب راه اندازی شده بود که داروی رایگان به زائران عرضه می‌کرد، ابراز داشت: تمامی خدمات این موکب از محل کمک خیران حوزه سلامت تامین شد.

وی با اشاره به انجام تست فشار خون و قند خون زائران در موکب پزشکی گیلان و با بیان این که واحد تزریقات موکب روزانه به 460 زائر خدمات ارایه می‌ کرد، گفت: 11 تخت درمانگاهی نیز در موکب پزشکی گیلان در شهر مقدس کربلا دایر شد.

معاون اجتماعی دانشگاه، با اشاره به همکاری معاونت بهداشت و درمان سپاه استان گیلان، گفت: پزشکان این موکب ها در سه شیفت، زائران را ویزیت و درمان کرده و روزانه 16 ساعت به زائران خدمات ارائه می‌دادند.

دکتر داودی، ضمن قدردانی از زحمات پزشکان افتخاری این موکب، اظهار داشت: با توجه به فعالیت شبانه‌روزی تیم دو نفره پشتیبانی موکب پزشکی گیلان در کربلا هیچ گونه مشکل در زمینه دارویی ایجاد نشد و داروهای مورد نیاز تامین و ارائه شد.

وی افزود: 4 گروه فوریت های پزشکی متشکل از 14 نفر تکنسین فوریت های پزشکی، 3 دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس از تاریخ 30 مهر تا کنون در مرز چزابه مستقر بودند که تا کنون موفق به انجام 260 ماموریت اورژانسی شدند. این گروه تا تاریخ 12 آبان ماه در این محل استقرار داشته و به زائرین اربعین حسینی خدمات ارایه می کنند. همچنین 2 کارشناس بهداشت مستقر در کربلا نظارت بر بهداشت فردی و محیطی و 2 کارشناس گروه مبارزه با بیماری ها نیز کنترل بیماری ها و نمونه برداری از مواد غذایی و آشامیدنی را برعهده داشتند. کارشناسان بهداشتی نیز تا 15 آبان و کارشناسان مبارزه با بیماری ها تا 20 آبان در کربلا حضور خواهند داشت.

دکتر داودی در نهایت با اشاره به انجام برنامه نظام مراقبت سندرومیک بیماری ها در کربلا و شناسایی بیش از 120مورد نشانگان بیماری گفت: این برنامه برای اولین بار در کربلا توسط دانشگاه علوم پزشکی گیلان راه اندازی و اجرا شد و تمامی این افراد بر اساس برنامه سیستمیک تا 14روز بعد از مراجعه به شهرهایشان مورد مراقبت قرار خواهند گرفت.

بیش از 11هزار زوار منطقه قفقاز از خدمات دانشگاه علوم پزشکی گیلان در استان بهره مند شدند

گفتنی است: بیش از 11 هزار نفر از زوار منطقه قفقاز که از مرز آستارا نیز وارد کشور شدند به همت دانشگاه علوم پزشکی گیلان تحت مراقبت بیماریابی و آموزش های اولیه نظارت بر مواد غذایی، (در دو نقطه شهرستان آستارا و امامزاده هاشم رشت)، قرار گرفتند.