تاریخ 1397/08/08     تعداد دفعات مشاهده 507 بار     ساعت 12:39:57     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

همزمان با برگزاری مراسم اربعین حسینی، با برپایی "ایستگاه سلامت" در پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت، به عزاداران حسینی، خدمات رایگان سلامت ارایه شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ همزمان با برگزاری مراسم اربعین حسینی، صبح امروز(سه شنبه)، دانشجویان کانون دانشجویی هلال احمر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با حضور در ایستگاه سلامت در پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت به بیش از 1000نفر از شهروندان، خدمات سلامت رایگان ارایه کردند.

در این ایستگاه، ‌ خدماتی نظیر تست قندخون، اندازه‌گیری فشارخون، بررسی قد و وزن، میزان شاخص توده بدنی، مشاوره تغذیه، مشاوره روانشناسی، آموزش مضرات مصرف خودسرانه دارو و ویزیت رایگان پزشکی به مراجعین ارائه شد. همچنین تعدادی برشور و پمفلت آموزشی نیز توزیع شد. این برنامه با هدف آگاهی بخشی مردم پیرامون خودمراقبتی و جهت پیشگیری از بیماری ها  و ارتقای سلامت جامعه برگزار شد.

ایستگاه سلامت صبح امروز- سه شنبه، به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و با مشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری رشت، بسیج جامعه پزشکی و سازمان نظام پرستاری رشت در پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت برپا شد./ن