جمعه 28 دی 1397
تاریخ 1397/10/19         ساعت 12:36:25     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

دانشگاه علوم پزشکی گیلان با مشارکت مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت و انجمن اهدای عضو ایرانیان، بزرگترین رویداد علمی تخصصی فراهم آوری اعضای پیوندی، موسوم به "IROSS" را برگزار می کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ بزرگترین رویداد علمی تخصصی اهدای عضو با مشارکت وزارت بهداشت و مرکز اهدای عضو ایرانیان در بهمن ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار می شود، در این زمینه، هدف از برگزاری این طرح، آشنا سازی اقشار مختلف جامعه با فرهنگ اهدای عضو و همکاری دستگاه های دولتی و غیر دولتی در جهت افزایش آگاهی و همچنین بالابردن میزان رضایتمندی خانواده بیماران مرگ مغزی و اهداکنندگان عضو، می باشد.

دوره IROSS"Iranian OPU Supporting System) )، طرح پشتیبانی مراکز فراهم آوری اعضای پیوندی است که با هماهنگی مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت و همکاری انجمن اهدای عضو ایرانیان در دانشگاه هایی که واحد فراهم آوری(OPU) دارند، برگزار می شود. گروه های هدف در این دوره تمامی مسوولان استانی، خیرین، معتمدین شهری، دانشگاهیان، پزشکان، متخصصان بیهوشی، پزشکی قانونی، روانشناسان، مددکاران اجتماعی، دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی و پرستاران هستند.

گفتنی است؛ این رویداد مهم اهدای عضو، از 7 الی 11 بهمن ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار خواهد شد.غ/