چهارشنبه 26 دی 1397
EN
تاریخ 1397/10/18     تعداد دفعات مشاهده 53 بار     ساعت 13:38:24     گروه خبري اخبار دانشکده

کـارگـاه مسئولیت های قانونی حوزه آموزش در ارائه خدمات بهداشتی درمانی تـوسط دفتر توسعه آموزش علوم پزشکی دانشکده بـا حضورمدیر EDO اعضاء هیأت علمی ،وهمینطورحضور پزشکان ، پرستاران وکارشناسان مراکز درمانی شرق گیلان درمورخه 16/10/97 درسالن همایش دانشکده برگزارشد.

این کـارگـاه با هدف آموزش و آشنایی باقوانین مسئولیتی درارائه خدمات بهداشت و درمان بـه عنوان بخشی از فعالیتهای دفترتوسعه آموزش علوم پزشکی دانشکده پرستاری ،مامایی و پیراپزشکی شرق گیلان برگزارگردید.

لینک مشاهده ویدئو:

pass: gums