یکشنبه 30 دی 1397
گروه های خبری راهنما
  • اخبار دانشکده
  • ورزشی
تمام موارد اختياري مي باشند.
با انتخاب هريک از گروهها، اخبار مربوط به آن گروه را مشاهده خواهيد کرد. براي بازگشت به حالت اوليه کليد "نمايش همگي" را فشار دهيد.
عنوان :
کليدواژه ها :
تاریخ مخابره :
گروه خبري :

Data pager
 صفحه 1 از 40, آیتم های 1 تا 20 از 788 آیتم.
1397/10/22

تبریک میلادحضرت زینب (س) و روز پرستار

میلاد بانوی بزرگ اسلام، پرستار تمام نیکی ها، پرستار ارزش های مقدس عاشورا، زینب کبری (س) بر همه پرستاران و پیروانش گرامی باد.

1397/10/18

برگزاری کـارگـاه آموزشی مسئولیت های قانونی حوزه آموزش در ارائه خدمات بهداشتی درمانی

کـارگـاه مسئولیت های قانونی حوزه آموزش در ارائه خدمات بهداشتی درمانی تـوسط دفتر توسعه آموزش علوم پزشکی دانشکده بـا حضورمدیر EDO اعضاء هیأت علمی ،وهمینطورحضور پزشکان ، پرستاران وکارشناسان مراکز درمانی شرق گیلان درمورخه 16/10/97 درسالن همایش دانشکده برگزارشد.

1397/10/12

برگزاری واحد سمینار دانشجویان علوم آزمایشگاهی

برای دومین سال متوالی، واحد سمینار 29 نفر از دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی دانشکده در قالب گروههای دو یا سه نفره و به صورت ارائه حضوری در جمع همه دانشجویان و اساتید مربوطه همراه با ارائه نتایج مقالات جدید و مروری در روز شنبه مورخ 8/10/97 در کلاس 06 برگزار گردید.

1397/10/05

پیام تسلیت

انا لله و انا الیه راجعون

1397/10/01

عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی پژوهشگر برتر استانی شد.

در مراسم هفته پژوهش و فناوری که با حضور استاندار، نمایندگان گیلانی مجلس محترم شورای اسلامی و ریاست صندوق پژوهش و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تاریخ ۲۹ آذر در سالن الغدیر استانداری گیلان برگزار گردید سه نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان مورد تقدیر قرار گرفتند.

1397/09/26

از برگزیدگان پژوهش و فناوری دانشکده پیراپزشکی در هفته پژوهش در دانشگاه تقدیر گردید

به مناسبت هفته پژوهش، جشن پژوهش در تاریخ 22/09/97 در سالن آمفی تئاتر بانک صادرات از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی گیلان تقدیر گردید:

1397/09/25

لنگرود مرکز فناوری های نوین پزشکی می شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس، مسوولان دانشگاه و مسوولان محلی، در بازدید از مراکز بهداشتی، درمانی و آموزشی لنگرود، ضمن بررسی زیرساخت ها و نحوه خدمات رسانی در این مراکز، ارتقا وضعیت موجود را مد نظر قرار دادند.

1397/09/19

اطلاعیه مرکز مطالعات و توسعه دانشگاه به کلیه اعضاءهیئت علمی

بدینوسیله به اطلاع اعضای هیأت علمی محترم دانشکده می رساند درخصوص ارسال فرایندهای آموزشی باتوجه به دستور جدید وزارت متبوع، خواهشمند است از علاقمندان درخصوص موارد ذیل ارسال فرایندهای نوآورانه صورت گیرد.همچنین شایان ذکر است حداکثرمهلت ارسال فرایندها 25/9/97 خواهد بود.

1397/09/17

دیدار امام جماعت شهرستان لنگرود از خوبگاه پسران

به مناسبت روز دانشجو حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر سلیمانی از خوابگاه پسران دیدار نمودند .

1397/09/10

قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی

مطالب لازم برای ایجاد محتواهای الکترونیکی

1397/09/07

فرایندهای نوآورانه دوازدهمین جشنواره شهید مطهری

1397/09/07

کانال توسعه آموزش علوم پزشکی

احتراماً، به استحضار کلیه اعضاء محترم هیئت علمی، دانشجویان،کارشناسان دانشکده میرساند به منظورگسترش دامنه اطلاع رسانی برنامه و فعالیت های توسعه آموزش، کانال توسعه آموزش علوم پزشکی به عنوان کانال اطلاع رسانی مرکزمطالعات و توسعه آموزش، علوم پزشکی وزارت با آدرس http://ble.im/HpEdevelopement در پیام رسان بله راه اندازی شده است.

1397/09/06

برگزاری جلسه پرسش وپاسخ درسالن همایش بیمارستان رازی رشت

به اطلاعیه دانشجویان استعداد درخشان دانشکده می رساندجهت شرکت درجلسه پرسش وپاسخ با حضورسرکارخانم دکتر پاسالار مدیر امورنخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت، روزشنبه مورخه 26/8/97 ساعت 3عصر در سالن همایش بیمارستان رازی حضورنمایند.

1397/09/05

برگزاری یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

1397/09/03

تبریک ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع)

1397/08/30

مراسم جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان برگزار گردید

مراسم جشن فارغ التحصیلی 282 دانش آموخته دو دانشکده پرستاری و مامایی - پیراپزشکی شرق گیلان برگزار گردید

1397/08/30

قابل توجه دانشجویان محترم استعداد های درخشان

فراخوان دریافت شناسنامه علمی

1397/08/28

مراسم جشن فارغ التحصیلی

30 آبان ماه 1397 مراسم جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان دو دانشکده برگزار می گردد

1397/08/26

جدول زمانبندی سامانه انتقال و میهمانی دانشجویان

به اطلاع می رساند سامانه انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی جهت نیمسال دوم 98-97 بر اساس جدول مشروحه ذیل فعال خواهد گردید.

1397/08/22

برگزاری جلسه پرسش وپاسخ درسالن همایش بیمارستان رازی رشت

به اطلاعیه دانشجویان استعداد درخشان دانشکده می رساندجهت شرکت درجلسه پرسش وپاسخ با حضورسرکارخانم دکتر پاسالار مدیر امورنخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت، روز شنبه مورخ 26/8/97 ساعت 3 عصر درسالن همایش بیمارستان رازی حضورنمایند.