دوشنبه 1 بهمن 1397
EN
تاریخ 1397/09/19     تعداد دفعات مشاهده 80 بار     ساعت 08:46:27     گروه خبري اخبار دانشکده پرستاری و مامایی لنگروذ

بدینوسیله به اطلاع اعضای هیأت علمی محترم دانشکده می رساند درخصوص ارسال فرایندهای آموزشی باتوجه به دستور جدید وزارت متبوع، خواهشمند است از علاقمندان درخصوص موارد ذیل ارسال فرایندهای نوآورانه صورت گیرد.همچنین شایان ذکر است حداکثرمهلت ارسال فرایندها 25/9/97 خواهد بود.

1 – حداکثر4000کلمه برای متن اصلی گزارش فرایند رعایت شود.

2 – صاحبان فرایند علاوه برمستنداتی که تهیه می نمایند یک فایل صوتی به مدت 3 دقیقه و به فرمت MP3 برای معرفی فرایند خود تهیه و ارسال نمایند. قابل ذکـر است این فـایل برای

معرفی فرایند به هیئت داوران مورد استفاده قرار می گیرد و لذا دقت کافی درتهیه این فایل

می تواند به ارایه موثر فرایند و نکات برجسته آن برای داوران درکلیه مراحل داوری کمک

نمایند.