تاریخ 1398/06/17     تعداد دفعات مشاهده 601 بار     ساعت 16:36:41     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با معاون توسعه مدیریت و منابع و معاون درمان وزارت بهداشت دیدار و در خصوص بهبود زیر ساخت های بهداشتی درمانی گیلان رایزنی نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ دکتر ارسلان سالاری- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز- یکشنبه با حضور در وزارت بهداشت، با دکتر قاسم جان بابایی- معاون درمان و سید کامل تقوی نژاد- معاون توسعه مدیریت و منابع و مدیران ستادی وزارت بهداشت، وزارت درمان و آموزش پزشکی دیدار کرد.

در این دیدار در خصوص اخذ مجوز های استخدامی، تامین تجهیزات مورد نیاز بیمارستان ها، تامین نیروهای تخصصی، اختصاص اعتبارات مورد نیاز برای بهبود زیرساخت های بهداشتی،درمانی استان از جمله اتمام کلینیک های ویژه، اتمام اورژانس بیمارستان های رازی، حشمت، صومعه سرا و انزلی و...رایزنی شد.ع/د