جمعه 28 دی 1397
تاریخ 1397/09/11     تعداد دفعات مشاهده 40 بار     ساعت 08:27:05     گروه خبري اخبار و تازه های بیمارستان نیکوکار املش

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گفت: با ساماندهی بیمارستان های 32 تخت خوابی در گیلان، کارایی این مراکز جهت ارایه خدمات درمانی، افزایش می یابد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان نیکوکار املش و به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا): صبح امروز – شنبه، جلسه ساماندهی بیمارستان 32های تخت خوابی گیلان با حضور هیات رییسه، مدیران شبکه و روسای بیمارستان های 32 تخت خوابی در سالن اجلاس ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک - رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به اهمیت استقرار نظام ارجاع الکترونیک در استان،  گفت: استقرار نظام ارجاع الکترونیک، معیار ارزیابی مدیران شبکه بهداشت و درمان در گیلان است. وی خاطرنشان کرد: مدیران شبکه ها باید تا پایان سال 97 با استفاده از ظرفیت های موجود، سیستم نظام ارجاع را در شهرستان تحت مدیریت خود راه اندازی کنند .

دکتر یوسف زاده تاکید کرد: فرایند ها و ساختارها ی فعلی مراکز 32 تخت خوابی جوابگوی نیاز مردم و دانشگاه نیست. در این راستا، باید با بهبود زیرساخت ها، تمامی فرایند های درمانی و تشکیلاتی بیمارستان های 32 تخت خوابی  باز مهندسی شود . وی تصریح کرد: با تجمیع سامانه های مدیریتی و یکارچه سازی فرایندها، این مراکز زیر مجموعه یک مرکز درمانی معین می شوند تا ضمن کاهش زمان انتظار خدمات، شاهد کاهش هزینه ها و افزایش کارایی و بهره وری مراکز درمانی در گیلان باشیم.