جمعه 4 مهر 1399
EN
تاریخ 1399/06/06     تعداد دفعات مشاهده 382 بار     ساعت 10:50:24     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی، درگذشت دکتر سید محمد محسنی مهران - دانشیار گروه فیزیولوژی دانشگاه را تسلیت گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا) ؛ دکتر ارسلان سالاری – رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در  پی درگذشت دکتر سید محمد محسنی مهران - دانشیار بازنشسته گروه فیزیولوژی دانشگاه که پس از تحمل رنج بیماری صعب العلاج دارفانی را وداع گفت، پیام تسلیتی صادر کرد. متن پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تاسف و تاثر ضایعه درگذشت دکتر سید محمد محسنی مهران  -  دانشیار گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی گیلان را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی، جامعه پزشکی و به ویژه خانواده محترم آن مرحوم تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن سفر کرده غفران واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل مسالت می نمایم.

دکتر ارسلان سالاری

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان