سه شنبه 2 بهمن 1397
EN
تاریخ 1397/10/16     تعداد دفعات مشاهده 43 بار     ساعت 11:11:34     گروه خبري اخبار دانشکده پزشکی

به همت دفتر توسعه مطالعات آموزش پزشکی دانشکده پزشکی چهارمین جلسه کتابخوانی با مبحث Learning Situations از کتاب هاردن توسط واحد پژوهش در آموزش دفتر توسعه مطالعات برگزار می شود.
جلسه چهارم کتابخوانی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دفتر توسعه مطالعات آموزش پزشکی دانشکده پزشکی چهارمین جلسه کتابخوانی را با مبحث Learning Situations از ساعت 7 صبح روز سه شنبه 25 دیماه در سالن اجتماعات معاونت آموزشی دانشگاه برگزار می کند.

در همین راستا، دکتر سودابه حدادی- مدیر دفتر توسعه مطالعات آموزش پزشکی افزود:

دفتر توسعه مطالعات آموزش پزشکی دانشکده پزشکی در نظر دارد جلسات ماهیانه و مستمر کتاب خوانی برگزار نماید لذا از اعضا محترم هئیت علمی دانشگاه جهت مشارکت فعال و مطالعه مطالب قبل از تشکیل جلسات خوانی به منظور ارائه بحث و بررسی موثر و جمع بندی و مستندسازی مطالب صمیمانه دعوت بعمل می آید.

لازم به ذکر است EDO دانشکده پزشکی از پیشنهادها و نقطه نظرهای اساتید جهت ارایه مطالب مفید و عناوین مورد نیاز از کتابهای مرجع آموزش پزشکی استقبال میکند.

از اینکه EDO دانشکده پزشکی را با مشارکت فعال و ارائه پیشنهاد های موثر جهت پربارتر شدن جلسات ماهیانه کتاب خوانی حمایت می فرمایید صمیمانه قدر دانی میگردد. خواهشمند است درخواست خودرا جهت دریافت فایل مربوط به مبحث کوریکولوم از کتاب هاردن به ایمیل edo.med.gums@gmail.com ارسال فرمایید.