جمعه 28 دی 1397
EN
تاریخ 1397/10/15     تعداد دفعات مشاهده 60 بار     ساعت 10:25:37     گروه خبري اخبار دانشکده پزشکی

سامانه دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جهت صدور غیر حضوری مدارک و مستندات دانش آموختگان این دانشگاه از تاریخ اول دیماه سال جاری راه اندازی شد.
سامانه دانش آموختگاه دانشگاه علوم پزشکی گیلان New Page 1

بدینوسیله به اطلاع دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی گیلان می رساند با توجه به راه اندازی سامانه دانش آموختگان و ایجاد شرایط صدور غیر حضوری مدارک و مستندات دانش آموختگان از تاریخ اول دیماه سال جاری، کلیه خدمات مشروحه زیر صرفا به صورت الکترونیکی و غیر حضوری ارائه می گردد و دانش آموختگان دانشگاه می توانند با مراجعه به آدرس سایتwww.eg.gums.ac.ir   و ثبت درخواست خود، پس از تایید اتمام تحصیل، اسناد لازم را بارگذاری نموده و مدارک مورد نیاز را از طریق شرکت پست جمهوری اسلامی ایران دریافت نمایند.

خاطرنشان می نماید از تاریخ مذکور، رسیدگی حضوری به اینگونه درخواست ها میسر نبوده و تمامی خدمات یادشده صرفا به صورت غیر حضوری انجام خواهد شد.

فرآیندهایی که از طریق سامانه الکترونیکی دانش آموختگان انجام می پذیرد به شرح زیر اعلام می گردد:

• درخواست صدور و تحویل دانشنامه، ریزنمرات و مجوز تحویل مدارک تحصیلی برای کلیه مقاطع تحصیلی

• درخواست صدور گواهینامه موقت تحصیلی و تمدید اعتبار مدارک مذکور

• درخواست تحویل مدارک دبیرستانی اعم از دیپلم متوسطه، گواهینامه پایان دوره پیش دانشگاهی و ریز نمرات سه ساله دبیرستان

• درخواست استعلام از سازمان سنجش آموزش کشور جهت تعیین سهمیه ثبت نامی و قبولی در کنکور سراسری

• درخواست صدور گواهی اتمام تحصیل برای ارائه به مراکز و سازمانهای مورد نیاز

• درخواست صدور و تحویل گواهینامه موقت و دانشنامه تحصیلی(المثنی) در صورت مفقود شدن مدارک مذکور

• درخواست صدور فرم شماره 12 برای دانش آموختگان متقاضی ادامه تحصیل در خارج از کشور