دوشنبه 18 آذر 1398
تاریخ 1398/06/26     تعداد دفعات مشاهده 19 بار     ساعت 11:15:10     گروه خبری اخبار و تازه های توسعه فناوری سلامت

این کارگاه دو روزه استارت اپ در تاریخ 23 و 24 شهریور 98 در بیمارستان هفده شهریور رشت برگزار گردید.

embed'>کارگاه دور روزه آشنایی با راه اندازی کسب و کار های حوزه مهندسی پزشکی با حمایت معاونت تحقیقات فناوری دانشگاه گیلان و همکاری جناب آقای دکتر بادلی، همکاری گروه نگرش برتر توسعه و مدرسه ملی کسب و کار ایده در تالار اجتماعات مرکز آموزشی ، درمانی و پژوهشی 17 شهریور رشت با حضور کارشناسان گروه مهندسی پزشکی این دانشگاه برگزار گردید. این کارگاه که با هدف آشنایی فرصت هایی برای بومی سازی محصولات مرتبط با حوزه مهندسی پزشکی و توسعه فرصت هایی برای ایجاد کسب و کار های نوپا طرح ریزی شده بود در ابتدا روی مباحث پایه در نوآوری تمرکز کرد و پس از بررسی منابع اصلی نوآوری و تکنیک های حل مسئله به مرور روی فرصت هایی که قابلیت بومی سازی روی تجهیزات ، ملزومات مصرفی ، پروتز ها ، تعمیرات تجهیزات ، آموزش و سایر مواردی که متخصصین این حوزه می توانند در حیطه مهندسی پزشکی کار کنند مثال هایی زده شد و آرمین خساره مدرس دوره از شرکت کنندگان خواست تا برای بررسی مقدماتی روی ایده های موجود شرکت کنندگان به آن ها وقت داد تا بصورت آزمایشی ایده های خود را ثبت کنند و بخش بازار ، ارزش پیشنهادی و حجم بازار قابل دسترس و سرمایه لازم برای راه اندازی کسب و کار خود را مطرح کنند. در ادامه این کارگاه با ارائه تعدادی از ایده ها ، مدرس دوره ایده ها را مورد ارزیابی اولیه قرار داده و ایرادات هر یک از آنها را به ارائه دهندگان گوشزد کرد. تاکید روی تمرکز روی آنالیز سگمنت مشتری، ارزش پیشنهادی و راهکارهای توسعه کسب و کار و عمق تکنولوژی که موجبات موفقیت کسب و کار های نوپا و تبدیل شدن آن ها به استارت آپ های موفق را فراهم می کند موجب شد تا بسیاری از شرکت کنندگان متوجه ایرادات خود در طرح های خود بشوند و این موضوع باعث افزایش مقبولیت مطالب بود در بین حاضرین. در ادامه نیز دکتر بادلی مدیر توسعه فن آوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به فرصت های فراوانی که در حوزه مهندسی پزشکی وجود دارد و حمایت اکید معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بر ایده های نو در طرح بومی سازی محصولات مصرفی در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی به تشریح فعالیت های مرکز رشد دانشگاه پرداخته و حاضرین را به استفاده از این امکانات حمایتی دعوت کرد. ایشان با تاکید بر جلوگیری از خروج ارز از کشور و حمایت از تولیدات داخلی توسط دولت و سیاست های دانشگاه در این حوزه به حمایت های مختلف در مشاوره های حقوقی ، مشاوره های فنی و مشاوره های تحلیل و ارزیابی طرح ها اشاره کردند که در معاونت تحقیقات و فناوری برای حمایت و مشاوره به ایده پردازان و هسته ها و واحد های فناور در حال راه اندازی است. همچنین با تاکید بر روش هایی مثل مهندسی معکوس و مهندسی ارزش که می توان در تبدیل فرصت هایی برای ایجاد کسب و کار های نوپا به کار برد و بهره گیری از داده های موجود در بخش مهندسی پزشکی ، با ارزش ترین فرصت های راه اندازی استارت آپ ها برای این دسته از متخصصین بر شمرد.embed'>در ادامه کارگاه و در بخش چهارم ، آرمین خساره با اشاره به سرعت تغییرات در تکنولوژی و چرخه مدیریت نوآوری و گام های اصلی استارت ها به مفاهیم و اجزاء بوم کسب و کار ، نمونه قابل ارائه به مشتری (MVP ) پرداخت و با تاکید بر روی نکات کلیدی و لازم برای امکان سنجی ایده ها، به حاضرین نکات حائز اهمیت را در راه اندازی یک کسب و کار نوپا را یادآوری نمود.embed'>این کارگاه دو روزه در نهایت با اشاره به مسائل و مشکلات قابل حل موجود در سطح کشور و کمک شایانی که متخصصین مهندسی پزشکی می توانند در بومی سازی بسیاری از اقلام مصرفی در کشور انجام دهند ، به پایان رسید.