سه شنبه 2 بهمن 1397
تاریخ 1397/10/02     تعداد دفعات مشاهده 19 بار     ساعت 09:53:52     گروه خبري اخبار و تازه های توسعه فناوری سلامت

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان گیلان لزوم توجه به امر تعریف محتوا، بستر سازی و طراحی ساختار جهت تبدیل شده به دانشگاه نسل چهارم با رویکرد: -مدیریت محیط زیست - مخاطرات اجتماعی - اقتصاد دانش بنیان -اشتغال فراگیر با گذشت زمان بحث دانشگاه های نسل سوم مطرح شد. دانشگاه های نسل سوم که به عنوان دانشگاه های کارآفرین نیز مشهور شدند در راستای ارتقای مسئولیت اجتماعی وظیفه یافتند تا در توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه خود نیز موثر باشند و در ثروت آفرینی و کارآفرینی و کاربردی کردن علوم نقش موثرتری ایفا نمایند. در حال حاضر بحث ظهور دانشگاه های نسل چهارم مطرح و جریان حاکم دانشگاه های جهان شده است. این دانشگاه ها جدا از وظایف دانشگاه های سه نسل گذشته، ماموریت دارند تا در شکل دهی آینده جامعه خود نقش ایفاء نمایند.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان گیلان

با رویکرد:
    مدیریت محیط زیست
    مخاطرات اجتماعی
   اقتصاد دانش بنیان
    اشتغال فراگیر

دانشگاه نسل چهارم باید ضمن بررسی روندهای جاری و آتی جهانی و تشخیص نقاط قوت و ضعف جامعه، مسیر سیاست های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی کشور را به سمت و سویی رهنمون شوند که کشور بتواند جایگاه مناسب خود را در منطقه و نظام بین الملل به دست آورد.
دانشگاه علوم پزشکی گیلان با داشتن پتانسیل های نرم افزاری و سخت افزاری آمادگی تبدیل شدن به دانشگاه نسل چهارم را دارد.

اما چگونه:
مهترین برنامه های پیش رو لزوم بستر سازی تعریف محتوا طراحی ساختار با هدف تبدیل شده به دانشگاه نسل چهارم می باشد

دانشگاه نسل چهارم سلامت
توانایی حل مشکلات اشتغال، محیط زیست، مخاطرات اجتماعی و رشد اقتصاد دانش بنیان را دارد.