سه شنبه 2 بهمن 1397
تاریخ 1397/10/02     تعداد دفعات مشاهده 14 بار     ساعت 09:33:34     گروه خبري اخبار و تازه های توسعه فناوری سلامت

دانشگاه علوم پزشکی گیلان پیشرو در کارآفرینی دانش بنیان رویداد استارت اپ ویکند با موضوع سلامت و پزشکی شمال کشور فن بازار ملی سلامت ارتقاء رتبه فن آوری سلامت

دانشگاه علوم پزشکی گیلان پیشرو در کارآفرینی دانش بنیان

با رویکرد ویژه به استارت اپ ویکند، فن بازار ملی سلامت و رشد شاخص های فن اوری سلامت

استارت آپ ویکند: رویداد استارت اپ ویکند با موضوع سلامت و پزشکی شمال کشور در اواخر ابان ماه 1397 در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با شرکت 150نفر برگزار شد این رویداد برای اولین بار در ایران رخ دادو میزبان افراد متخصص و مشتاق و صاحب فکری بود که که به دنبال راه اندازی کسب و کاری برای حل چالش های فناورانه بودند .

در استارت اپ ویکند افراد صاحب ایده که به هر شکل دسترسی به امکانات و افراد متخصص و منابع مالی نداشتند  دور هم جمع شدند و با برهم نهی افکار و تخصصشان سعی کردند طی 54 ساعت نمونه اولیه از ایده مورد نظرشان را طراحی کنند .

در مسیر پیاده سازی خوب ایده ها مربیانی نیز در این رویداد شرکت کردند که وظیفه راهنمایی و هدایت تیم هارا برعهده داشتند.

در نهایت استارت آپهای برتر شامل موارد ذیل مشخص شدند.

1. رتبه اول  تیم دانشجویی بهداشت (awake)

2. رتبه دوم تیم دانشجویی پرستاری گروه (کاربینو)

3.تیم دانشجویی و دانش اموزی و کارمندی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (امداد اب گل ارام و جان ساق) که مشنرکا رتبه سوم را کسب کردند

فن بازار ملی سلامت: هدف از این همایش تقویت اقتصاد و تولیدات داخلی دانش بنیان در حوزه فناوری های سلامت به منظور تحقق شعار حمایت از کالای ایرانی و ترغیب و تشویق فعالین حوزه علوم پزشکی به ارائه محصولات فناورانه از نتایج تحقیقات خود و ایجاد فضای تعامل بین دانشجویان و اساتید و شرکت های دانش بنیان و ایجاد فرصت برای سرمایه گزاران حوزه سلامت بودکه در 4 بخش جداگانه اجرا شد :

1.پنل های تخصصی شامل : -روش های جذب سرمایه داخلی و خارجی - راهکار های تحقق دانشگاه نسل سوم

2.فن بازار متشکل از خوشه بازار ها با محوریت :- فراورده های دارویی و بهداشتی -فراورده های غذایی - خدمات پزشکی

3. فراخوان ایده های محصول محور در حوزه های : - دارو و تجهیزات پزشکی - خدمات حوزه سلامت - محیط زیست و HSE

4. مسابقات دانشجویی با محوریت حل مسئله در حوزه سلامت

لازم به ذکر است در این همایش دکتر شاهرخ یوسف زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان در رابطه با دانشگاه نسل سوم که وسیله ای برای نوسازی و ارتقای کارافرینی و اقتصاد دانش بنیان در کشور است سخنرانی نمودن و در ادامه با اشاره به تدوین نقشه راهبردی و چشم انداز دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی ده سال اینده گفتن:چشم انداز دانشگاه پیشرو در بین دانشگاه های نسل سوم است.

همچنین در این رویداد تیم دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مسابقه فن آورانه حل مسئله حائز رتبه برتر شد.

ارتقاء رتبه فن آوری سلامت: با توجه به ارزشیابی های فعالیت های فن اوری سلامت وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان با رشد 19 پله نسبت به سال 1396 به جایگاه 13 در بین 64 دانشگاه علوم پزشکی کشور دست یافت. این ارتقاء شاخص در بخش فن اوری سلامت با توجه به برنامه های دانشگاه در این بخش از جمله جذب و فعالیت شرکت های فن اور-دانش بنیان و تولید محصول های فن اورانه، آموزشهای فن اوری سلامت، کارافرینی فن اورانه ایجاد شده، ثبت اختراع های سلامت و شرکت در فن بازارهای کشوری صورت گرفت.