جستجو:  
چهارشنبه 1 آذر 1396

 
 
فرم ها وفرایندهای اداره تغذیه
چاپ
 
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1390/03/30

غذا را سبک کن تا از بیماری ایمن شوی.((جالینوس))

 
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1390/04/28
فرآیند مجموعه فعالیتهای متوالی و مرتبط بوده که محصول خاصی را بوجود می آورد و برای ایجاد این محصول به درون دادهای خاصی نیاز دارد که زمینه را برای درست عمل نمودن آن فراهم می سازند.هر کسی که حداقل در یکی از مراحل عملکرد فرآیند درگیر باشد، صاحب فرآیند محسوب می گردد.فرآیندهای موجود در هر سازمان برای دستیابی به ماموریت سازمان طراحی شده اند؛ تا با عملکرد بهتر نیازهای اساسی مردم را تأمین نمایند.
برای پاسخگویی به نیازها و خواسته های مشتری ها باید فرآیندهای موجود کارایی و اثر بخشی لازم را داشته باشند. یک فرآیند زمانی کارایی لازم را خواهد داشت که بصورت درست انجام گیرد و زمانی از اثر بخشی برخوردار خواهد بود که بصورت درست انتخاب و طراحی شده باشد. کارایی هر فرآیند انجام درست کار و اثر بخشی آن انتخاب درست کار را نشان می دهد.

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1390/04/28
توجه : به اطلاع کلیه کاربران عزیز می رساند که رعایت قوانین و مقررات مربوط به  فرم ها و فرایندها ضروری می باشد
 
کاربران می توانند جهت مشاهده قوانین و مقررات به نشانی زیر مراجعه فرمایند
به منظور مشاهده و بهره برداری از فرم و فرایند هانصب نرم افزار Adobe Reader ضروری می باشد.
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1390/04/28

فرایندهای مستند شده

نمودار جریان فرآیند

فرم ها

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1390/03/30
کارت اتوماسیون تغذیه

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1391/07/06
رزرو غذای هفتگی

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1391/07/06
افزایش اعتبار کارت تغذیه
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1390/03/30
صدور کارت المثنی در سال 92
صدور کارت المثنی در سال 92
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1392/06/31
نظارت بر سیستم ها
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1390/03/30
تسویه حساب فرم تسویه حساب
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1390/03/30
آمار غذا
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1390/03/30
جیره خشک
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1390/03/30
گزارش آمار غذا
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1390/03/30
نظارت بر پخت
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1390/03/30
پذیرایی و مراسمات
تاریخ آخرین به روزرسانی : 1390/03/30
 
     
 
 
آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   1  دیروز:   3  کل مراجعات:   4737