سایت اصلی دانشگاه |  یکشنبه 30 شهریور 1399 English
تاریخ 1399/06/11     تعداد دفعات مشاهده 19 بار     ساعت 23:20:09     گروه خبری اخبار شبکه بهداشت ماسال

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماسال در پیامی، فرا رسیدن روز بهورز را به این قشر پرتلاش، تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماسال؛ متن پیام به شرح زیر است:

بهورزان از موثرترین نیروها در ارتقای سلامت بوده و  فعالیتهای آنها در تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه نقشی حیاتی دارد، به طوریکه با کمترین هزینه و امکانات، و با تلاش و فعالیت شبانه روزی خود، نقش مهم و تاثیرگذاری در پیشگیری از بیماریها و صیانت از سلامت مردم دارند.

دوازدهم شهریور ماه روز بهورز؛ فرصت مغتنمی است برای تقدیر و تجلیل از کوشش خستگی ناپذیر بهورزان عزیز که محصول خدمات شایانشان، ارتقای سلامتی ، کاهش مرگ و میر ، افزایش امید به زندگی و دستاوردهای بسیار دیگر برای یکایک آحاد جوامع روستایی است.

اینجانب ضمن گرامیداشت روز بهورز، این روز را به تمامی فعالان این عرصه تبریک عرض نموده از خداوند بزرگ برای همه بهورزان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماسال سلامت و بهورزی آرزومندم
.

دکتر نسیبه یوسفیان - مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماسال