چهارشنبه 14 خرداد 1399
تاریخ 1399/02/23     تعداد دفعات مشاهده 235 بار     ساعت 19:11:41     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

در طی عملیات ده ساعته نجات جان مادر جوان تالشی ، متخصص داخلی بیمارستان نورانی طی یک اقدام خداپسندانه به طور داوطلب ، برای اهدا خون پیشقدم شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)؛ مادر باردار جوان سی و دو ساله تالشی که برای زایمان به زایشگاه بیمارستان شهید نورانی تالش مراجعه کرده بود پس از زایمان دچار خون ریزی شدید شد و پس از انتقال به اتاق عمل، طی ده ساعت تلاش بی وقفه ی دو متخصص زنان ، متخصص جراحی عمومی ، متخصصان بیهوشی و پرسنل زحمتکش بیمارستان با اجرای صحیح و استاندارد پروتکل های مدیریت خونریزی های زایمانی، از مرگ حتمی نجات یافت.
 در طی عملیات نجات جان مادر، دکتر علی رحمانی-  متخصص داخلی بیمارستان نورانی تالش طی یک اقدام خدا پسندانه به طور داوطلب برای اهدا خون تازه به بیمار، پیشقدم شد.
 لازم به ذکر است: وضعیت مادر رو به بهبودی و بی صبرانه در انتظار در آغوش کشیدن فرزند دلبند خود است./ص