چهارشنبه 14 خرداد 1399
تاریخ 1399/02/23     تعداد دفعات مشاهده 191 بار     ساعت 10:04:25     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از برگزاری جلسه تدوین و تبیین استانداردها و دستورالعمل های مراکز تجمعی در مقابله با کرونا ویروس با حضور فرماندهان و مدیران ارشد استان در راستای اجرای گام به گام مرحله دوم فاصله گذاری اجتماعی خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ صبح امروز، سه شنبه نشست مشترک فرماندهان و مدیران ارشد استان با سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به‌منظور تدوین و تبیین استانداردها و دستورالعمل های مراکز تجمعی در مقابله با کرونا ویروس در اجرای گام به گام مرحله دوم فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد.

دکتر آبتین حیدرزاده- سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با اشاره به فرا رسیدن شب های معنوی قدر ، اهمیت برگزاری دعا و نیایش در این شب‌ها و فرمایشات مقام معظم رهبری در ستاد ملی مبارزه با کرونا اظهار کرد: مراسم معنوی شبهای قدر با رعایت کامل و دقیق راهنماهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مساجد برگزار می شود.

وی ادامه داد: اولویت برگزاری مراسم در فضای باز مساجد با رعایت فاصله حداقل یک متر است و در صورت نبود فضای باز یا بارندگی، برگزاری مراسم در داخل شبستان مساجد با ۲۵ درصد ظرفیت به حالت صف نماز با رعایت فاصله حداقل یک متر انجام می شود.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه تاکید کرد: رعایت تهویه مناسب در محل‌های بسته مانند شبستان الزامی است و اطلاع رسانی از سوی هیات امنا مساجد و بسیج محل مبنی بر حضور نیافتن بیماران خاص، بیماری‌های زمینه‌ای با ریسک بالا و کودکان و سالمندان در مراسم صورت پذیرد.

دکتر حیدرزاده اظهار داشت: همچنین باید از هرگونه پذیرایی و توزیع نذورات به طور جد خودداری و مدت زمان برگزاری مراسم حداکثر ۲ ساعت باشد.

وی بیان کرد: از برگزاری مراسم در مساجدی که طبق راهنمای فاصله‌گذاری حداقل امکانات را ندارند خودداری و حضور همه افراد در محل برگزاری مراسم باید با ماسک و ترجیحاً دستکش باشد.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه: با اشاره به اطلاع رسانی بموقع هیئت امنای مساجد و بسیج محل درباره حضور نیافتن بیماران خاص و بیماری‌های زمینه‌ای با ریسک بالا، کودکان و سالمندان در مراسم گفت: افراد شرکت کننده الزامی است سجاده، مهر، قرآن، مفاتیح و چادر نماز شخصی (بانوان) همراه خود داشته باشند.

وی با بیان اینکه هیات امنا، روحانیون مساجد و همچنین بسیج، مسئولیت نظارت به حسن اجرای برنامه در مساجد را دارند، افزود: بدیهی است نظارت دقیق و بازرسی توسط بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای در این ایام تشدید خواهد شد.

دکتر حیدرزاده در پایان یادآور شد: مساجدی که شرایط مناسب برای برگزاری را دارند می توانند مراسم را برپا کنند و از مردم تقاضا داریم حتما نکات بهداشتی را رعایت کنند و ماسک و دستکش همراه داشته باشند و در ورودی اماکن دقت کنند که همزمان وارد یا خارج نشوند تا تجمع ایجاد نشود.

گفتنی است: این نشست صبح امروز سه شنبه 23 اردیبهشت ماه سالجاری، با حضور دکتر آبتین حیدرزاده – سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه، فرماندهان و مدیران ارشد استان، معاونین فنی و اجرایی، مدیر گروه سلامت محیط و کار  معاونت بهداشتی برگزار شد.