جمعه 28 دی 1397
تاریخ 1397/06/21     تعداد دفعات مشاهده 60 بار     ساعت 13:00:35     گروه خبري اخبار بیمارستان 31 خرداد منجیل

چهارمین مرحله از بازدید های نظارتی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ماه اخیر ، صبح امروز چهارشنبه با حضور دکتر اسماعیل نورصالحی - معاون درمان دانشگاه و هیات همراه صورت پذیرفت.

پس از انجام سه مرحله بازدید کارشناسان نظارتی معاونت درمان دانشگاه در ماه اخیر ، صبح امروز چهارشنبه دکتر اسماعیل نور صالحی - معاون درمان دانشگاه بهمراه دکتر افشین دلیلی- مدیر درمان ، دکتر معصومه ادیب – مدیر پرستاری و کارشناسان ستادی معونت درمان و معاونت غذا و دارو دانشگاه در بیمارستان 31 خرداد حضور یافته و ضمن بازدید از تمامی بخش های درمانی و پاراکلینیکی این مرکز ، روند ارائه خدمات و موانع موجود را مورد بررسی قرار دادند.

در این بازدید بر الویت حل مشکل نیروی انسانی علی الخصوص پزشکان متخصص در رشته های بیهوشی ، رادیولوژی و... و همچنین تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان از قبیل اکو کاردیوگرافی ، اتوآنالایزر آزمایشگاه و... تاکید گردیده و دکتر نورصالحی دستوراتی را جهت حل مشکلات مطروحه صادر نمودند.