سایت اصلی دانشگاه |  یکشنبه 30 شهریور 1399 English
تاریخ 1399/06/25     تعداد دفعات مشاهده 79 بار     ساعت 14:00     گروه خبری اخبار شبکه بهداشت و درمان لنگرود

25 شهریور ماه 99، مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود ،بخشدار مرکزی، ریاست آموزش و پرورش کومله به همراه کارشناسان ، از مدارس شهر کومله در راستای "کنترل و پیشگیری از شیوع کرونا ویروس" با رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس،بازدید نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت مان شهرستان لنگرود:
25 شهریور ماه 99، دکتر رامین غلامپور سیگارودی مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود، مهدی خداجو بخشدار مرکزی،  کریمی ریاست آموزش و پرورش کومله به همراه کارشناسان ،از مدارس  شهر کومله در راستای " کنترل و پیشگیری از شیوع کرونا" با رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس ، وضعیت ایمنی کلاس ها از نظر فاصله نیمکت و برقراری تهویه کلاس ، بازدید نمود.تا دانش آموزی بخاطر نداشتن ماسک یا عدم امنیت از مدرسه صرف نظر نکند و با رعایت بهداشت همیشه سالم بماند و از سنگر علم و دانش محافظت نماید.