سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 8 خرداد 1399 English
تاریخ 1399/02/30     تعداد دفعات مشاهده 7 بار     ساعت 01:00     گروه خبری اخبار شبکه بهداشت و درمان لنگرود

شورای ستاد اقامه نماز استانداری گیلان در نظر دارد یک دوره مسابقه کتابخوانی غیر حضوری در ماه مبارک رمضان همراه با امتیاز آموزشی ضمن خدمت کارکنان با عنوان " قرآن و نماز " و اهدای جوایز ارزنده به قید قرعه به برندگان مسابقه، برگزار نماید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود ؛
 شورای ستاد اقامه نماز استانداری گیلان در نظر دارد یک دوره  مسابقه کتابخوانی غیر حضوری  در ماه مبارک  رمضان همراه با امتیاز آموزشی ضمن خدمت کارکنان با عنوان " قرآن و نماز " و اهدای جوایز ارزنده به قید قرعه  به برندگان مسابقه، برگزار نماید.
شرکت کنندگان در این مسابقه می توانند پاسخنامه خود را حداکثر تا تاریخ  6/3/99 از طریق اتوماسیون اداری و یا آدرس ایمیل moradimaaa@gmail.com  به معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارسال نمایند
پوستر و فایل pdf کتاب " قرآن و نماز" به همراه سوالات که به صورت تفکیکی  در پایان هر بخش کتاب آمده و نیز فرم پاسخنامه هم در سایت شبکه هم در کانال واتس اپ شبکه تقدیم می گردد.