سایت اصلی دانشگاه |  دوشنبه 18 فروردین 1399 English
تاریخ 1399/01/03     تعداد دفعات مشاهده 79 بار     ساعت 15:00     گروه خبری اخبار شبکه بهداشت و درمان لنگرود

آیا با تردد در خیابان های شهر تخت شاهی کرونا سقوط خواهد کرد؟ واقعا با این شلوغی خیابانها در ایام تعطیلات نوروز ما می توانیم کرونا را شکست بدهیم؟!

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود:

آیا با تردد در خیابان های شهر تخت شاهی کرونا سقوط خواهد کرد؟ واقعا با این شلوغی خیابانها در ایام تعطیلات نوروز ما می توانیم کرونا را شکست بدهیم/از مردم ، از مسافران تمنا داریم در خانه بمانند ، وزیر بهداشت مکرر خواهش کرد" در خانه بمانید " رئیس دانشگاه علوم پزشکی با هشدار وضعیت قرمز گیلان در خواست کرد " به استان گیلان سفر نکنید" مدیر شبکه بهداشت و درمان لنگرود با تاکید بر شعار بهداشت جهانی " دستهامان دورتر ، ولی دلهامان نزدیکتر " سال نو را تبریک گفت و یادآوری کرد " از خانه غیر ضروری ،بیرون نیائید " اما تعدادی از مردم  همچنان بدون توجه به پیامد ها به سفر، دید و بازدید و تردد در خیابان و کوچه ادامه می دهند باید چون عروسک دیوی در نمایش کلاه قرمزی با فعل معکوس فریاد کرد : در خانه نمانید!!!

معلوم نیست نتیجه این تردد ها در شهر چه خواهد شد؟!