سایت اصلی دانشگاه |  دوشنبه 1 بهمن 1397 English
تاریخ 1397/09/20     تعداد دفعات مشاهده 68 بار     ساعت 12:37:57     گروه خبري اخبار شبکه بهداشت و درمان لنگرود

مدیر کل دفتر سلامت روانی ، اجتماعی و اعتیادوزارت بهداشت طی بازدیدی از مراکز خدمات جامع سلامت شهید انصاری و ولیعصر (عج) لنگرود ، بر توسعه خدمات رایگان بهداشتی و مراقبت بیشتر مراقبین سلامت، تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود ؛ در دومین روز از سفر دو روزه، دکتر علی رضا رییسی معاون بهداشتی وزارت بهداشت به گیلان، طی بازدیدی از مراکز خدمات جامع سلامت شهید انصاری و ولیعصر (عج) لنگرود توسط دکتر احمد حاجبی مدیر کل دفتر سلامت روانی ، اجتماعی و اعتیادوزارت بهداشت ، ضمن بررسی نحوه ارایه خدمات در این مراکز از طریق سامانه سیب، عملکرد مرکز را مورد بررسی قرار داد.

وی در این بازدید بر توسعه خدمات رایگان بهداشتی، و مراقبت صحیح مراقبین سلامت در پیگیری بیماریهای دیابت ، فشار خون و بیماریهای روان ، خواستار شد.

لازم به ذکر است: مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی ولیعصر ( عج ) در حال حاضر با تحت پوشش داشتن بیش از 10 هزار نفر جمعیت دارای 6خانه بهداشت است و مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهید علی انصاری با بیش از 20 هزار نفر جمعیت دارای 2 خانه بهداشت و یک پایگاه سلامت می باشد.