سایت اصلی دانشگاه |  جمعه 28 دی 1397 English
تاریخ 1397/09/15     تعداد دفعات مشاهده 86 بار     ساعت 11:07:35     گروه خبري اخبار شبکه بهداشت و درمان لنگرود

دکتر رامین غلامپور سیگارودی در آستانه فرا رسیدن 15آذر، روز حسابدار ، طی پیامی این روز را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود؛ متن این پیام به شرح زیر است:

باسمه تعالی

به مناسبت 15 آذر و فرارسیدن هفته حسابداری و روز حسابدار، فرصتی دست داد تا بهترین تبریکات و آرزوهای قلبی خود را خدمت شما همکاران گرامی و پرتلاش حسابداری داشته باشم.

در رابطه با نحوه ی نامگذاری این روز لازم به ذکر است که فدراسیون بین المللی حسابداران (IFAC ) در سال 2007 و در سی امین سالروز تاسیس خود دومین یکشنبه ماه دسامبر (اواخر آذر) هرسال را به عنوان هفته جهانی حسابداری انتخاب و به تمام اعضای خود در سراسر جهان پیشنهاد کرده که در این هفته با برگزاری مراسم ویژه ای از حسابداران تجلیل به عمل آورند و از سوی دیگر حرفه حسابداری و نقش حسابداران را در فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی به عموم معرفی نمایند.
این فدراسیون هرسال از دبیر کل جوامع حرفه ای عضو برای گردهمایی در یکی از کشورها و به میزبانی انجمن یا جامعه آن کشور دعوت به عمل می آورد. اعضای این فدراسیون دارای 163 انجمن حرفه ای از 125 کشور جهان است و جمعا حدود 5/2 میلیون نفر از حسابداران را نمایندگی می کند.

جامعه حسابداران رسمی و انجمن حسابداران خبره ایران نیز به عنوان یکی از اعضای فدراسیون بین المللی حسابداران در آذر سال 1386 از 15 تا 21 آذرماه هرسال را به عنوان هفته حسابداری و روز 15 آذرماه را به عنوان روز ملی حسابدار نامگذاری نموده اند.

مدیریت و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود این روز را به همه ی عزیزانی که در حوزه ی حسابداری فعالیت دارند تبریک عرض می نماید.

ترازتون همیشه موزون ، دلتون شاد

با آرزوی موفقیت روز افزون در پناه خدای حسابگر و حسابرس