سایت اصلی دانشگاه |  سه شنبه 30 آبان 1396 English
جستجو:  
رئوس برنامه های واحد تغذیه
چاپ

رئوس برنامه های واحد بهبود تغذیه جامعه


 1- تغذیه جامعه و بهبود شیوه زندگی

 

v      پیشگیری از بیماری های متابولیک( با تاکید بر  بیماری قلبی عروقی ،پرفشاری خون  و چاقی ).

 

v      اصلاح الگوی مصرف روغن و چربی

v      همکاری با بهداشت محیط جهت ارتقاء کیفیت تغذیه در اماکن عمومی

v      همکاری در برنامه شیر مدارس

v      اجرای برنامه ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای

 

2- پیشگیری از کمبود ریز مغذیها

 

v      اجرای برنامه جامع دستورالعمل آهن یاری در مراکز بهداشتی درمانی و خانه بهداشت .

 

v      اجرای برنامه آهن یاری هفتگی در کلیه دبیرستانهای دخترانه متوسطه اول و دوم

v      پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید و استفاده از نمک یددار  تصفیه شده .

v      برنامه نظارت بر توزیع مکمل های آهن و مولتی ویتامین به منظور پیشگیری از کمبود آنان در کودکان زیر 2 سال و زنان باردار بر اساس آخرین دستورالعمل .

 

v      اجرای برنامه های آموزشی از طریق برگزاری کارگاه و کلاس آموزشی در خصوص نقش ریزمغذیها در سلامت .

 

3- برنامه تغذیه در گروههای آسیب پذیر

 

v      همکاری با بهداشت خانواده در زمینه اجرای برنامه کودک سالم  .

 

v      همکاری با واحد بهداشت خانواده در زمینه اجرای برنامه مانا .

 

v      اجرای برنامه راهنمای کشوری تغذیه در دوران بارداری و شیردهی

 

 

v      اجرای برنامه مشارکتی – حمایتی تغذیه و بهبود سوء تغذیه کودکان زیر 6 سال

 

v      برنامه مشاوره تغذیه با کودکان مبتلا به سوء تغذیه .
 

v      همکاری با بهداشت خانواده در زمینه برنامه مادر سالم .

v      همکاری با بهداشت خانواده در خصوص برنامه سالمندان .

 

v      برنامه آموزشی در خصوص تغذیه در دوران بلوغ جهت دانش آموزان.
 

v      برنامه آموزشی درون بخشی و بین بخشی در زمینه تغذیه گروههای آسیب پذیر .     

 

4- مدیریت تغذیه در بحران و امنیت غذایی

v      آموزش پرسنل بهداشتی و   عموم مردم در خصوص تغذیه در بحران .

v      تهیه آمار گروههای آسیب پذیر و شاخصهای مربوطه .

 

تاریخ آخرین به روزرسانی : 1396/03/31
 
آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   1  دیروز:   0  کل مراجعات:   559