چهارشنبه 3 بهمن 1397
تاریخ 1397/09/07     تعداد دفعات مشاهده 74 بار     ساعت 15:16:56     گروه خبري اخبار بیمارستان کوثر آستانه

در راستای استقرار پروژه مارلیک، مدیر درمان به اتفاق تیم ستادی نظام ارجاع الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی گیلان ازبیمارستان کوثر آستانه اشرفیه بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان کوثر آستانه اشرفیه؛مدیر درمان به اتفاق تیم ستادی نظام ارجاع الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی گیلان روز چهارشنبه 7ام آذر در راستای استقرار پروژه مارلیک در بیمارستان کوثر آستانه اشرفیه بازدید نمودند.به منظور برقراری ارایه خدمات الکترونیک در بیمارستان کوثر آستانه اشرفیه و شروع استقرارنظام ارجاع و تسریع در توسعه زیر ساخت و بهبود ارایه خدمات الکترونیک در این بیمارستان جلسه ای با حضور مدیر درمان و تیم نظام ارجاع دانشگاه علوم پزشکی گیلان در محل دفتر ریاست بیمارستان کوثر آستانه اشرفیه برگذار شد. در این بازدید به بررسی امکانات و زیرساختهای موجود و مورد نیاز جهت اجرای طرح مارلیک پرداخته شد ،در این نشست بر عزم جدی وزارت متبوع و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گیلان در استقرار نظام ارجاع  جهت صرفه‌جویی در هزینه‌ها و حرکت به سمت ایجاد واجرای نظام ارجاع تاکید گردید.تیم ستادی نظام ارجاع دانشگاه توضیحاتی در زمینه اهمیت پروژه ، لزوم نیازسنجی و پیگیری مستمر در راه اندازی طرح نظام ارجاع الکترونیک و سیستم نوبت دهی در راستای تسریع و بهبود اجرای فرایندهای این پروژه بیان داشتند.جلسه با قرار پیگیری پیشنهادات و راهکارهای مطرح شده توسط حاضرین در جلسه به جهت تسریع در روند کمی و کیفی اجرای این پروژه ، خاتمه یافت.
شایان ذکر است نظام ارجاع الکترونیک با هدف طبقه‌بندی و ارجاع صحیح بیماران به پزشک متخصص و ارجاع عادلانه بیماران به پزشک اجرا می‌شود.یکی دیگر از مزایای اجرای این طرح تشکیل پرونده سلامت الکترونیک است و در پرونده سلامت الکترونیک بیماران همه سوابق بیماری و آزمایش‌ها ثبت می‌شود و در صورت نیاز این پرونده الکترونیک به هر پزشکی در هر کجای کشور قابل انتقال است.