چهارشنبه 3 بهمن 1397
تاریخ 1397/10/11     تعداد دفعات مشاهده 37 بار     ساعت 12:19:05     گروه خبري اخبار IT

اولین جلسه‌ی کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای آماری به منظور ارتقاء سطح دانش کارشناسان مسئول آمار و فناوری اطلاعات سلامت کلیه مراکز آموزشی - درمانی و مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه در سالن اجلاس معاونت توسعه مدیریت و منابع برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه
علوم پزشکی گیلان ؛ پس از نیازسنجی آموزشی و بررسی امکانات آموزشی موجود، برگزاری  کارگاه آموزشی آشنایی با آزمون های آماری ( بخش اول -روشهای آماری ) به مدت 12 ساعت  توسط مدیریت آمارو فناوری اطلاعات برنامه ریزی شد. اولین جلسه ی این کارگاه روز سه  شنبه، 11ام دی ماه سال جاری و برای آشنایی و ارتقاء سطح دانش فنی مسئولین و کارکنان  واحد آمار و فناوری اطلاعات سلامت مراکز آموزشی –درمانی و مراکز درمانی تحت پوشش  دانشگاه در سالن اجلاس معاونت توسعه مدیریت و منابع برگزار شد.

در ابتدای این جلسه پس از پخش آیاتی از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران، مهندس مرتضی فلاح ، رئیس گروه آمار مدیریت آمار فناوری اطلاعات دانشگاه ضمن خیرمقدم  به شرکت کنندگان دوره‌ی آموزشی، بر مسئولیت و مساعدت تک تک همکاران این مجموعه در خصوص اعتلای ارزشهای سازمان و این مدیریت با عنایت به دستوالعمل های ابلاغی تاکید  کرد. وی در ادامه تصریح نمود ؛ این مدیریت گام های موثری در راستای سیاست های  سازمان برنامه و بودجه کشور و مرکز ملی آمار ایران با رویکرد برنامه ریزی و تصمیم گیری بر مبنای آمارهای دقیق و صحیح در دانشگاه برداشته است و در این اثناء به عنوان  یک سازمان پیشرو نگاهی ویژه بر آمارهای ثبتی مبنا دارد . وی همچنین خواستار تمرکز روزافزون کارکنان گروه آمار و فناوری اطلاعات سلامت مراکز تابعه بر انجام مسئولیت  های مربوطه از جمله تقویت و افزایش مهارت و مدیریت بهینه اطلاعات در حوزه ذیربط شد.
در ادامه رئیس گروه و کارشناس گروه آمار ،به عنوان مدرسان این کارگاه به بیان مطالب  جلسه اول دوره‌ی آموزشی پرداختند .