سه شنبه 1 مهر 1399

اخبار بيمارستان امام رضا
برگزاری کمیته اقصاد و درمان در بیمارستان امام رضا (ع)شفت
08:09 1399/06/01
کمیته اقصاد و درمان در بیمارستان امام رضا (ع)شفت برگزارشد.
بازدید مدیر اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان امام رضا (ع)شفت
10:19 1399/05/13
مدیر اعتبار بخشی وهیئت همراه دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان امام رضا (ع)شفت بازدید به عمل آوردند.
بازدید کارشناس مدیریت امور پرستاری دانشگاه و سوپر وایزر آموزش سلامت بیمارستان شهید دکتر بهشتی انز
08:00 1399/04/25
واحد های تریاژ، اورژانس ، بخش های بستری بیماران کرونا، رادیولوژی و آزمایشگاه بیمارستان امام رضا (ع)شهرستان شفت مورد بازدید قرار گرفت و کارشناسان مشکلات موجود روند ارائه خدمات به بیماران مبتلا و مشکوک به کویید -19 و نحوه استفاده از وسایل حفاظت فردی را مورد بررسی قرار دادند و با کارکنان به تبادل نظر پرداختند.
بازدید تیم ارزیابی دانشگاه از انبارهای دارو وتجهیزات و بخش های بیمارستان امام رضا (ع) شفت
08:00 1399/04/25
تیم ارزیابی دانشگاه به ریاست دکتر صدر از انبارهای دارو وتجهیزات پزشکی و همچنین استوک بخش های مختلف بیمارستان امام رضا (ع)شفت بازدید بعمل آورده و نکات ارشادی لازم را نیز یادآور شدند.
برگزاری کمیته اقصاد و درمان در بیمارستان امام رضا (ع)شفت
11:56 1399/04/25
کمیته اقتصاد و درمان با حضور ریاست بیمارستان و تیم مدیریت اجرائی برگزار گردید و مسائل مالی بیمارستان مورد بررسی قرار گرفت .
برگزاری جلسه تیم مدیریت در بیمارستان امام رضا (ع)شفت
13:51 1399/04/16
در راستای تدوین اهداف آتی بیمارستان و همچنین روش های اجرایی و نحوه دستیابی به اهداف برنامه ها ،جلسه تیم مدیریت بیمارستان امام رضا (ع) به ریاست دکتر سلیمانی و سایر اعضاء کمیته در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار گردید.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس؛
به مناسبت سالروز تاسیس سازمان اورژانس صورت گرفت؛