دوشنبه 16 تیر 1399

اخبار بيمارستان امام رضا
برگزاری جشن میلاد امام هشتم شیعیان جهان در بیمارستان امام رضا (ع)شفت
07:39 1399/04/14
به مناسبت میلاد امام رضا (ع)و با رعایت پروتکل های بهداشتی جشنی با حضور حاج آقا پور یوسفی امام جماعت بیمارستان برگزار گردید.
تقدیر ریاست دادگستری شهرستان از رئیس بیمارستان امام رضا (ع)شفت
14:47 1399/04/07
مناسبت هفته قوه قضائیه رئیس دادگستری شهرستان شفت با دعوت از دکتر سلیمانی( رئیس بیمارستان امام رضا (ع)شفت ) و سایر ادارات از زحمات ایشان وکارکنان ادارات جهت پیشبرد اهداف سلامت شهرستان قدردانی نمود. در ادامه این نشست ایشان بصورت ویژه از زحمات دکتر سلیمانی ،پزشکان ،پرستاران ،کادر اداری و پشتیبانی (مدافعان عرصه سلامت) تقدیر به عمل آوردند.
حضور مدیر روابط عمومی دانشگاه به همراه تیم مستند ساز خاطرات مدافعان سلامت در بیمارستان امام رضا (ع)ش
09:04 1399/04/03
مدیر روابط عمومی دانشگاه حاج آقا نصیر زاده به اتفاق تیم مستند ساز مدافعان سلامت با حضور در بیمارستان امام رضا (ع)شفت ضمن مصاحبه و ثبت خاطرات ریاست بیمارستان دکتر سید مهدی سلیمانی و خانم رضائی پرستار بخش داخلی از زحمات تک تک پرسنل در بخش درمان و پشتیبان تشکر و قدردانی بعمل آوردند.
بازدید مدیر خدمات پرستاری دانشگاه با هیات همراه از بیمارستان امام رضا (ع)شفت
07:02 1399/04/02
خانم زاهد صفت مدیر خدمات پرستاری دانشگاه با هیات همراه از بیمارستان امام رضا شفت بازدید به عمل آوردند.
اهداء تجهیزات پزشکی توسط خانواده زنده یاد "دکتر مهتاب قاضی فر"
12:19 1399/03/27
خانواده زنده یاد "دکتر مهتاب قاضی فر" (پزشک عمومی بیمارستان امام رضا (ع)شفت) با حضور در بیمارستان تجهیزات پزشکی به بیمارستان اهداء نمودند.
خانم دکتر مهتاب قاضی فر آسمانی شد
12:02 1399/03/19
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام رضا (ع)شفت به اطلاع می رساند، با نهایت تاسف و تاثر دکتر مهتاب قاضی فر پزشک عمومی بیمارستان امام رضا (ع)شفت و یکی از همکاران بسیار خوب از لحاظ فنی و اخلاقی پس از حدود دوسال مبارزه با بیماری سخت امروز شنبه 1399/3/17دار فانی را وداع گفت .

دکتر سالاری در آیین تکریم و معارفه معاونین درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

آمار مراجعات
مهمان :  0