یکشنبه 6 مهر 1399

اخبار بيمارستان امام رضا
برگزاری کمیته اقصاد و درمان در بیمارستان امام رضا (ع)شفت
08:09 1399/06/01
کمیته اقصاد و درمان در بیمارستان امام رضا (ع)شفت برگزارشد.
بازدید مدیر اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان امام رضا (ع)شفت
10:19 1399/05/13
مدیر اعتبار بخشی وهیئت همراه دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان امام رضا (ع)شفت بازدید به عمل آوردند.
بازدید کارشناس مدیریت امور پرستاری دانشگاه و سوپر وایزر آموزش سلامت بیمارستان شهید دکتر بهشتی انز
08:00 1399/04/25
واحد های تریاژ، اورژانس ، بخش های بستری بیماران کرونا، رادیولوژی و آزمایشگاه بیمارستان امام رضا (ع)شهرستان شفت مورد بازدید قرار گرفت و کارشناسان مشکلات موجود روند ارائه خدمات به بیماران مبتلا و مشکوک به کویید -19 و نحوه استفاده از وسایل حفاظت فردی را مورد بررسی قرار دادند و با کارکنان به تبادل نظر پرداختند.
بازدید تیم ارزیابی دانشگاه از انبارهای دارو وتجهیزات و بخش های بیمارستان امام رضا (ع) شفت
08:00 1399/04/25
تیم ارزیابی دانشگاه به ریاست دکتر صدر از انبارهای دارو وتجهیزات پزشکی و همچنین استوک بخش های مختلف بیمارستان امام رضا (ع)شفت بازدید بعمل آورده و نکات ارشادی لازم را نیز یادآور شدند.
برگزاری کمیته اقصاد و درمان در بیمارستان امام رضا (ع)شفت
11:56 1399/04/25
کمیته اقتصاد و درمان با حضور ریاست بیمارستان و تیم مدیریت اجرائی برگزار گردید و مسائل مالی بیمارستان مورد بررسی قرار گرفت .
برگزاری جلسه تیم مدیریت در بیمارستان امام رضا (ع)شفت
13:51 1399/04/16
در راستای تدوین اهداف آتی بیمارستان و همچنین روش های اجرایی و نحوه دستیابی به اهداف برنامه ها ،جلسه تیم مدیریت بیمارستان امام رضا (ع) به ریاست دکتر سلیمانی و سایر اعضاء کمیته در سالن کنفرانس بیمارستان برگزار گردید.

هم زمان با چهارمین روز از هفته دفاع مقدس به انجام رسید؛
مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس؛

آمار مراجعات