شنبه 29 دی 1397
EN
تاریخ 1397/10/16     تعداد دفعات مشاهده 26 بار     ساعت 11:25:56     گروه خبري بیمارستان امام خمینی صومعه سرا

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، از اجرای طرح ممنوعیت عرضه کیسه های پلاستیکی در نانوایی های سنتی گیلان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛دکتر علی داودی- معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح امروز-شنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، از اجرای طرح ممنوعیت عرضه کیسه های پلاستیکی در نانوایی های سنتی گیلان خبر داد. وی ادامه داد: این طرح تا پایان دی ماه در تمامی نانوایی های سنتی گیلان اجرایی می شود.

دکتر دادوی گفت: قرار گرفتن نان در کیسه های پلاستیکی باعث آزاد شدن مونومرها و ترکیبات خطرناک می شود که این امر احتمال بروز بیماری به ویژه سرطان ها و بیماری های گوارشی را افزایش خواهد داد.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به این که مردم گیلان در گذشته بیشتر از کیسه های حصیری و سنتی استفاده می کردند، اظهار داشت: حذف پلاستیک از چرخه نانوایی ها علاوه بر اینکه به سلامت فرد و حفظ محیط زیست کمک می کند، باعث رونق مجدد محصولات سنتی گیلان از قبیل زنبیل حصیری و کیسه های پارچه ای خواهد شد. وی به شهروندان گیلانی توصیه کرد برای نگهداری و حمل نان از کیسه های پارچه ای و حصیری استفاده کنند.ع/د