تاریخ 1395/11/18     تعداد دفعات مشاهده 1456 بار     ساعت 14:02:53     گروه خبري اخبار روابط عمومی دانشگاه

صبح امروز (دوشنبه) با حضور جمعی از مسوولین دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اعضای کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از اعضای هیات علمی، بخش های؛ مسمومیت، رادیولوژی دیجیتال، سنگ شکن، هماتولوژی، آنژیوگرافی در بیمارستان رازی رشت افتتاح شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی داشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک – رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ظهر امروز (دوشنبه) پس از افتتاح و راه اندازی پنچ پروژه در مرکز آموزشی درمانی رازی در نشستی با اصحاب رسانه، با اشاره به افتتاح و را ه اندازی بخش های مسمومیت، رادیولوژی دیجیتال، سنگ شکن، آنژیوگرافی و هماتولوژی، کل بودجه این پروژه ها را 6 میلیارد تومان ذکر کرد.

وی در ادامه احداث مگا هاسپیتال را یکی از نتایج نقشه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان خواند و تصریح کرد: با توجه به جمعیت رو به رشد، نیازهای فعلی و آتی ما نیز در آینده بیشتر خواهد شد و به همین منظور طرح جامع درمانی استان گیلان در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی گیلان قرار دارد.

دکتر یوسف زاده در ادامه با اشاره به پراکنده بودن ارایه خدمات درمانی در بیمارستان های سطح رشت، تصریح کرد: در حال حاضر، هشت بیمارستان دولتی که در سطح رشت به مردم ارایه خدمت می کنند که در واقع کار یک بیمارستان را انجام می دهند. در این زمینه احداث یک بیمارستان جامع در رشت امری ضروری است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از آغاز عملیات اجرایی مگا هاسپیتال در مجتمع دانشگاهی سایت لاکان در سال 96 خبر داد و با اشاره به افتتاح پروژه های درمانی مرکز دانشگاهی رازی، گفت: افتتاح این پروژه ها برای آینده نیست بلکه برای نیاز امروز ما می باشد.

وی از تغییرات مطلوب در بخش اورژانس مرکز دانشگاهی پورسینا، رازی و راه اندازی بخش اورژانش بیمارستان حشمت در آینده نزدیک خبر داد و یادآور شد: با توجه به این که مگاهاسپیتال امروز در راس کار ها قرار دارد و تایید وزارت متبوع نیز داده شده است امیدواریم که به زودی شاهد آغاز عملیات اجرایی این پروژه باشیم و در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجه برسیم.

در ادامه دکتر قربانی – عضو کمیسون بهداشت و درمان در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به مسایل و مشکلات دانشگاه علوم پزشکی گیلان، یک تحول اساسی در زمینه زیر ساخت ها و سخت افزاری بیمارستان های استان را خواستار شد و گفت: در بحث تحول، زیر ساخت مراکز آموزشی درمانی مورد توجه واقع شده و این امر برکسی پوشیده نیست. در ادامه ریاست دانشگاه و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ( دکتر منوجهر جمالی و دکتر حسین قربانی) به سوالات اصحاب رسانه پاسخ دادند.

گفتنی است: برای بخش سنگ‌شکن بیمارستان رازی یک میلیارد و پانصد میلیون تومان و برای بازسازی بخش هماتولوژی بدون تجهیزات 70میلیون تومان هزینه شده است. در این خصوص، بخش آنژیوگرافی این بیمارستان نیز با هزینه‌ای معادل یک میلیارد و هشت صد و پنجاه میلیون تومان به کمک بخش‌خصوصی تجهیز شده که 200 میلیون تومان از هزینه‌ها را خود بیمارستان تامین کرده است. برای بخش رادیولوژی دیجیتال نیز 800 میلیون تومان هزینه شده است./ص