در راستای افزایش سواد سلامت جامعه و استفاده از ظرفیت های دانشگاه و رسانه، صبح امروز-چهارشنبه- نشست هم اندیشی ریاست، معاونین و اعضای شورای رسانه دانشگاه علوم پزشکی گیلان با ریاست و مسوولین صدا و سیمای مرکز گیلان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا): در راستای افزایش سواد سلامت جامعه و تبیین برنامه های دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح امروز نشست هم اندیشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و مسوولین صدا و سیمای مرکز گیلان در محل آن سازمان برگزار شد.
دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک –رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست ضمن تبیین برنامه راهبردی دانشگاه و دستاوردهای طرح تحول سلامت، گفت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نظر دارد، از تمام پتانسیل های بالقوه ای که در دانشگاه و سازمان صدا و سیمای گیلان وجود دارد برای افزایش و ارتقای سلامت عمومی جامعه و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر بهره گیرد که این مهم در قالب انعقاد یک تفاهم نامه مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی گیلان و سازمان صدا و سیما ی مرکز گیلان در حال انجام است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطر نشان کرد: اگر چه دانشگاه های علوم پزشکی متولی اصلی سلامت جامعه است اما این کار بزرگ بدون همکاری و تعامل سازنده با سایر سازمان ها، رسانه ها و علی الخصوص رسانه ملی که مخاطبان بیشماری دارد غیر ممکن است. وی از نقش مهم و سازنده صدا و سیما ی استان گیلان به خاطر انعکاس اخبار، مطالب و موضوعات بهداشتی و درمانی علی الخصوص در بخش پیشگیری از بیماری های غیر واگیر نیز تشکر نمود.

دکتر یوسف زاده تصریح کرد: جای بسی خوشحالی است که از تعامل و ارتباط نزدیک دو سازمان، اقشار آسیب پذیر جامعه سود ببرند و ما در برنامه استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز توجه جدی به ذی نفعان و ارزش آفرینی برای آنها لحاظ نموده ایم. وی ادامه داد: همکاری صدا و سیما با دانشگاه علوم پزشکی گیلان می تواند در تغیر سبک زندگی مردم جامعه، آگاهی بخشی در خصوص رفتار های پر خطر و در نهایت کم کردن هزینه سلامت مردم موثر باشد. وی افزود: اگر در پیشگیری ها هزینه نکنیم قطعاٌ هزینه ها در درمان بسیار زیادتر و نتیجه نیز دلخواه نخواهد بود.

مهندس ظهیری- مدیرکل صدا و سیمای  مرکز گیلان نیز در این نشست با بیان مطالبی پیرامون ایجاد قالب های جدید در راستای اثر گذاری بیشتر برنامه های رسانه، تصریح کرد: امروز سلامت جامعه با خدمات دانشگاه علوم پزشکی گیلان گره خورده است. در این زمینه تشکیل هسته مرکزی رسانه در حوزه سلامت می تواند منجر به ارتقای کیفیت و بهبود سبک برنامه سازی شود.

وی تاکید کرد: صدا و سیمای مرکز گیلان با تکیه بر دانش محوری و ایجاد تعامل سازنده  برای نظامند تر شدن برنامه ها و خدمت رسانی به مردم تلاش می کند و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

پی نوشت: افزایش سواد سلامت جامعه و پیشگیری از افزایش بیماری ها به خصوص بیماری های غیر واگیر نیازمند عزم جدی تمام دستگاه ها علی الخصوص رسانه ملی است چرا که اغلب مخاطبان این رسانه فراگیر و در دسترس، عموم مردم جامعه می باشند. در این زمینه برنامه ریزی برای همکاری، همدلی و برقراری یک ارتباط موثر و منسجم می تواند در دست یابی دانشگاه علوم پزشکی به هدف اصلی خود که همانا ارتقای سلامت جامعه است بسیار راه گشا و مثمر ثمر باشد.ع/د
    گروه خبري   :   اخبار روابط عمومی دانشگاه
تاریخ    :   1395/11/06