سه شنبه 2 بهمن 1397
EN
تاریخ 1397/10/22     تعداد دفعات مشاهده 155 بار     ساعت 11:20:26     گروه خبري اخبار معاونت آموزشی

جلسه کمیته دانشجویی توسعه آموزش علوم پزشکی با حضور مدیر و معاون مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و اعضای هسته مرکزی در سالن کارگاههای معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: جلسه کمیته دانشجویی توسعه آموزش علوم پزشکی با حضور مدیر و معاون مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و اعضای هسته مرکزی ، روز چهارشنبه مورخ نوزدهم دی ماه سار جاری برگزار شد.در این جلسه مدیر مرکز در خصوص تدوین اساسنامه درون دانشگاهی کمیته دانشجویی با توجه به تاریخ تعیین شده از سوی مرکز مطالعات وزارت متبوع، تشکیل sub groups در دانشکده ها و ارائه برنامه های گروهها پس از تشکیل کمیته های مربوطه تاکید نمودند همچنین دانشجویان نقطه نظرات خود را در ارتباط با چالش ها ی موجود و برنامه های آتی اعلام نمودند. در پایان جلسه نیز با توجه به نظرات دانشجویان حاضر در جلسه آقای علی سعادت دانشجوی رشته پزشکی توسط مرکز مطالعات به عنوان دبیر کمیته معرفی شدند.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   0  دیروز:   0  کل مراجعات:   10