دوشنبه 1 بهمن 1397
EN
تاریخ 1397/10/22     تعداد دفعات مشاهده 46 بار     ساعت 12:47:48     گروه خبري روابط عمومی

به مناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت با سعادت بانوی نور و ایثار، عقیله کربلا، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، ریاست پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گیلان-بندر انزلی طی پیامی این روز فرخنده را به جامعه پرستاران تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش روابط عمومی پردیس بین الملل به مناسبت فرا رسیدن (5 جمادی الاول / 22دی ماه ) سالروز ولادت با سعادت بانوی نور و ایثار ،عقیله کربلا،حضرت زینب کبری (س)و روز پرستار ریاست پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گیلان-بندر انزلی طی پیامی این روز فرخنده را به جامعه پرستاران تبریک و تهنیت گفت.

متن پیام بدین شرح می باشد:

به نام خدا و عشق خدا

حرفه پرستاری آمیختن طبابت جسم است با طبابت روح، روشن نگاه داشتن چراغ حیات بیمار و درخشان کردن خورشید ایمان و اعتمادش به زندگی است .

پرستار حافظ جان و تقویت روح بیمار است و التیام بخش زخم های بیمار.

بی شک نامگذاری ولادت با سعادت عقیله کربلا ،حضرت زینب کبری (س) بانوی ایثار عرصه کربلا به عنوان روز پرستار نماد و ارزش والای این شغل شریف و نشانه احترام جامعه به پرستاران می باشد.

اینجانب فرا رسیدن ولادت با سعادت اسوه صبر و مقاومت،حضرت زینب (س) و روز پرستار را به تمامی پرستاران دلسوز،زحمت کش و پر تلاش که همچون فرشتگان رحمت به دردها، مشکلات و نیازهای جسمی و عاطفی بیمار پاسخ می دهند تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای شما عزیزان آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون دارم. دعای خیر بندگان خدا بدرقه راه شما باد./ف

ریاست پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گیلان –بندر انزلی