دوشنبه 1 بهمن 1397
EN
تاریخ 1397/10/22     تعداد دفعات مشاهده 188 بار     ساعت 11:16:00     گروه خبري روابط عمومی

ظهر روز چهارشنبه 19 دی ماه سال جاری طی مراسمی با حضور دکتر کبیری رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات وزارتخانه و جمعی از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از کتابداران برگزیده دانشگاه علوم پزشکی گیلان تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی پردیس بین الملل: دکتر شادمان نعمتی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان روز چهارشنبه 19 دی ماه سال جاری در مراسم تجلیل از کتابداران که با حضور دکتر پیام کبیری رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حسن عباس پور مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه و کتابداران دانشکده ها و بیمارستانها برگزار شد؛ ضمن گرامی داشت هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار، با اشاره به اهداف راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، پیش نیاز تبدیل دانشگاهها به دانشگاه های نسل سوم را اهمیت دادن به پژوهش و لازمه انجام پژوهش را استفاده از منابع اطلاعاتی عنوان کرد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در ادامه با اشاره به اهمیت حضور دکتر کبیری در جمع کتابداران دانشگاه، رشته کتابداری را رشته ای بسیار آرامش بخش و جدید و فنی دانسته و به این نکته اشاره کرد که کتابداران دانشگاه علوم پزشکی گیلان جمعی فرهیخته و تحصیل کرده هستند که وظیفه اطلاع رسانی و اشاعه مطالب و مدیاهای جدید پزشکی، که با سلامت ارتباط مستقیم دارد را برعهده دارند. ایشان یادآور شد کتابداران زیرساخت های پژوهش دانشگاه را حفظ و صیانت می کنند و کمتر تشکیلاتی هست که این امکان را برای کاربران داشته باشد. بنابراین وظیفه کتابداران در معرفی مناسب و شایسته دریای عظیم اطلاعات و منابع به کاربران مضاعف خواهد بود.

دکتر نعمتی افزود به امید خدا بتوانیم در جهت اهداف وزارتخانه گام برداریم و در بخش های مختلف بخصوص در بخش کتابداری پیش گام باشیم و در رشته تخصصی کتابخانه و کتابداری که دانشگاه علوم پزشکی گیلان همواره طلایه دار بوده است؛ بیش از پیش پیشرفت کرده و با یاری خدا به مردم و دانشجویان خدمات ارزنده ای ارائه دهیم.

سپس  حسن عباس پور، مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه ضمن بیان اهمیت نقش کتابداران در گسترش و ارتقاء فعالیتهای علمی دانشگاه، هدف از برگزاری جلسه را قدردانی از زحمات کتابداران در تک تک کتابخانه های تحت پوشش دانشگاه دانسته و عنوان نمود در این مراسم از سه گروه از همکاران کتابدار شامل همکارانی که در سال 97 به افتخار بازنشستگی نائل شدن؛ همکاران پیشکسوت در کتابخانه های دانشگاه و چهار نفر از همکارانی که در سطح دانشکده ها و بیمارستان ها حائز امتیاز بالاتر بوده اند بعنوان کتابدار برتر تقدیر می گردد.

در ادامه دکتر کبیری رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اعلام اینکه کتابخانه ها سهم مهمی در ارزشیابی دانشگاهی دارند؛ اظهار نمود در سطح کشور، ما به صورت ملی روز کتابدار و کتابخانه ها را جشن می گیریم وجمعا یکصد نفر از 70 دانشگاه علوم پزشکی را مورد تقدیر قرار می دهیم و همه این کارها با این هدف انجام می شوند که چراغ کتابخانه ها روشن نگهداشته شود. وی در خاتمه بیانات خود از زحمات تک تک افراد این حرفه پویا و پرتلاش تقدیر ویژه نمود.

در پایان به پنج تن از کتابداران نمونه دانشگاه علوم پزشکی گیلان شامل دو کتابدار برگزیده کشوری و سه کتابدار نمونه دانشکده ها از سوی مسوولین دانشگاه لوح سپاس و هدیه اهدا شد. شایان ذکر است خانم مریم شبانکاره کارشناس ارشد کتابداری پزشکی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گیلان -بندر انزلی یکی از کتابداران برتر معرفی شده در این مراسم بود.