یکشنبه 31 شهریور 1398
EN
تاریخ 1398/06/14     تعداد دفعات مشاهده 94 بار     ساعت 12:25:40     گروه خبری اخبار و تازه های بیمارستان حشمت

با ابلاغ سرپرست دانشگاه علوم پرشکی گیلان، دکتر عباس صدیقی نژاد،سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی قلب دکتر حشمت رشت و به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ با ابلاغ دکتر ارسلان سالاری- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان- دکتر عباس صدیقی نژاد،سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گیلان شد. دکتر عباس صدیقی نژاد- متخصص بیهوشی و مراقبت های ویژه، فلوشیپ بیهوشی قلب و استاد تمام گروه بیهوشی دانشگاه می باشد.

پیش از این، دکتر محمدتقی آشوبی- متخصص جراحی عمومی  و استادیار گروه جراحی دانشگاه عهده دار این سمت بود.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   0  دیروز:   1  کل مراجعات:   710