یکشنبه 31 شهریور 1398
EN
تاریخ 1398/05/31     تعداد دفعات مشاهده 115 بار     ساعت 10:44:02     گروه خبری اخبار و تازه های بیمارستان حشمت

جلسه آموزشی "تمرینات ورزشی مناسب برای کارمندان" در بیمارستان دکتر حشمت رشت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی قلب دکتر حشمت رشت، سمینار آموزشی "تمرینات ورزشی مناسب برای کارمندان"  با حضور جمعی از کارکنان بیمارستان  در سالن آمفی تئاتر این مرکز برگزار گردید. دکتر زهرا محمودی (فیزیولوژی ورزشی)  مدرس این جلسه  مطالبی در خصوص برنامه آمادگی جسمانی وفعالیت بدنی ارائه دادند.

گفتنی است این دوره آموزشی با هدف ارتقاء سطح
سلامت کارکنان برگزار شد که در این دوره کارکنان با مبانی آمادگی جسمانی آشنا شدند.برنامه آمادگی جسمانی و فعالیت بدنی منظم دو بخش تفکیک ناپذیر ارتقای سلامت می باشند که توسط متخصصین ورزشی با توجه به سن، جنس و وضع سلامت افراد اجرا و ارزیابی می گردد. چهار عامل اصلی آمادگی جسمانی شامل قدرت عضلانی، استقامت عضلانی، انعطاف عضلانی و استقامت قلبی عروقی برای افزایش قدرت و توان افراد در کاهش خستگی و ناتوانی در انجام وظایف محوله و همچنین بعد از اتمام کار در نظر گرفته می شوند. توصیه در اجرای صحیح برنامه های سلامت از اهداف اصلی سازمان به حساب می آید.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   0  دیروز:   1  کل مراجعات:   710