شنبه 2 شهریور 1398
EN
تاریخ 1398/04/20     تعداد دفعات مشاهده 74 بار     ساعت 19:52:21     گروه خبری اخبار و تازه های بیمارستان حشمت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر ارسلان سالاری را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی قلب دکتر حشمت رشت به نقل از  وبدا، متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر ارسلان سالاری

دانشیار محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان

به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان منصوب می
شوید تا به یاری خداوند متعال و رعایت جوانب قانونی نسبت به انجام امور محوله اقدام نمائید.

امید است با اتکال به خداوند منان در انجام شایسته وظایف با رعایت قانون¬مداری، اعتدال¬گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.

قدردانی از خدمات دکتر یوسف زاده چابک

وزیر بهداشت همچنین در پیامی از خدمات دکتر یوسف زاده چابک در مدت تصدی مسئولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان قدر دانی کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک

خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان برگزیده خویش عطا می‌فرماید. بدینوسیله از خدمات ارزشمند و تلاش مستمر و شایسته شما در مدت تصدی مسئولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان صمیمانه تشکر و قدردانی می‌نمایم.

از خداوند متعال سلامتی، بهروزی و دوام توفیق شما را در خدمتگزاری به نظام اسلامی و مردم شریف ایران، در مناصب و جایگاه‌های دیگر خواستارم.

آمار مراجعات
آمار این صفحه  امروز:   0  دیروز:   0  کل مراجعات:   703