صفحه اصلی |  سه شنبه 25 تیر 1398 English
تاریخ 1397/10/03         ساعت 00:00     گروه خبری اخبار و تازه های مرکز تحقیقات بهداشت و محیط زیست

در روز دوشنبه مورخ 1397/10/3 هیات ناظر معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان شامل آقایان دکتر دل پسند ، آقای اسلامی و خانم رفیعی از مرکز تحقیقات بهداشت و محیط زیست بازدید کردند. در جلسه ای که به این منظور با حضور رییس مرکز تحقیقات دکتر شهیاد آذری حمیدیان و کارشناس مرکز آقای بهزاد نوروزی و برخی از اعضای هیات پژوهشی مرکز شامل آقایان دکتر شیرزاد سیبنی، دکتر اشرفی، دکتر حیدری و خانم ها دکتر کسمایی و دکتر محققیقان برگزار شد. وضعیت این مرکز و امتیازات و محدودیت های آن بررسی گردید، همچنین هیات ناظر از آزمایشگاه مرکز بازدید کردند.

هیات ناظر معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان شامل آقایان دکتر دل پسند ، آقای اسلامی و خانم رفیعی در روز دوشنبه مورخ 1397/10/3 از مرکز تحقیقات بهداشت و محیط زیست بازدید کردند. در جلسه ای که به این منظور با حضور رییس مرکز تحقیقات دکتر شهیاد آذری حمیدیان و کارشناس مرکز آقای بهزاد نوروزی و برخی از اعضای هیات پژوهشی مرکز شامل آقایان دکتر شیرزاد سیبنی، دکتر اشرفی، دکتر حیدری و خانم ها دکتر کسمایی و دکتر محققیقان برگزار شد. وضعیت این مرکز و امتیازات و محدودیت های آن بررسی گردید، همچنین هیات ناظر از آزمایشگاه مرکز بازدید کردند.