صفحه اصلی |  چهارشنبه 3 بهمن 1397 English
تاریخ 1397/07/24         ساعت 12:25:11     گروه خبري اخبار و تازه های مرکز تحقیقات بهداشت و محیط زیست

ششمین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات بهداشت و محیط زیست در سال 97، با حضور اعضای اصلی شورا دکتر شهیاد آذری ، دکتر فردین مهرابیان ، دکتر مهدی شیرزاد و دکتر ربیع ا... فرمانبر در دفتر مرکز تحقیقات بهداشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ ششمین جلسه شورای پژوهشی مرکز تحقیقات بهداشت و محیط زیست در روز چهارشنبه 97/7/18 با حضور اعضای شورای پژوهشی مرکز تحقیقات بهداشت و محیط زیست، در دفتر مرکز تحقیقات بهداشت برگزار گردید که گزارش توسط رئیس مرکز ارایه و اعضا پیشنهادات خود را برای بهبود عملکرد مرکز ارایه کردند. پیش از این پنج جلسه برای تصویب طرح های پژوهشی مرکز در 1397 برگزار گردیده بود.