چهارشنبه 26 تیر 1398
تاریخ 1396/12/08     تعداد دفعات مشاهده 149 بار     ساعت 00:00     گروه خبری اخبار و تازه های گیاهان دارویی

در راستای اهداف بسته توسعه دانش گیاهان دارویی، نخستین جشنواره کاشت گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حمایت ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان،معاونت آموزشی دانشگاه و با همکاری گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی؛ در راستای اهداف بسته توسعه دانش گیاهان دارویی در کلان منطقه یک، جشنواره کاشت گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حمایت دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک - رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دکتر همتی-معاون آموزشی دانشگاه و با همکاری گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی ساعت 9 صبح روز چهارشنبه 16 اسفند 1397 در محل باغ گیاهان دارویی دانشگاه برگزار خواهد شد. در این جشنواره بیش از 100 گونه از گیاهان دارویی به شکل نهال و بذر کاشته خواهد شد. همچنین اطلاعات مربوط به کاربرد درمانی گیاهان دارویی کاشته شده توسط اساتید گروه فاماکوگنوزی و دانشجویان داروسازی در اختیار بازدیدکنندگان محترم قرار خواهد گرفت.

لازم به ذکر است که عملیات اجرائی فاز یک باغ گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مساحتی به وسعت یک هکتار از اردیبهشت ماه سال 1395 آغاز شده است. رویکرد اصلی در احداث این باغ ایجاد یک موزه زنده از نمونه های ارزشمند گیاهان داروئی با اهداف آموزشی، تحقیقاتی و علمی می باشد. از جمله کاربرد های مهم احداث باغ گیاهان دارویی میتوان به نقش مهم در زمینه های مختلف تحقیقاتی گیاهان دارویی، آموزش عمومی و تخصصی و آشنا ساختن مردم به اهمیت گیاهان دارویی و لزوم حفاظت از آنها اشاره کرد. در باغ گیاهان دارویی امکانات لازم برای مطالعه و تحقیق درباره تنوع زیستی گیاهان دارویی بومی استان و حفاظت از آنها فراهم می ‌باشد.