پنجشنبه 27 دی 1397
تاریخ 1396/06/05     تعداد دفعات مشاهده 194 بار     ساعت 09:05:10     گروه خبري اخبار و تازه های گیاهان دارویی

پنجم شهریورماه به مناسبت سالروز تولد محمد زکریای رازی فیلسوف و دانشمند بزرگ مسلمان و ایرانی، روز داروسازی در ایران نام گذاری شده‌ است.
رازی از نخستین افرادی است که از دانش شیمی در علم پزشکی استفاده کرد، به همین دلیل او را پدر داروسازی و شیمی کاربردی نیز لقب داده‌ اند. زکریا رازی بزرگ مردی است که اعتبار نامش در تاریخ بشری همواره یاد آور نگرش اصیل همه دانشمندان ایرانی به مقوله تحقیق بوده و هست.
به پاس زحمات فراوان رازی در داروسازی روز پنجم شهریورماه، روز بزرگداشت زکریای رازی شیمی‌دان بزرگ ایرانی و روز داروسازی نام‌گذاری شده است.
پنجم شهریور، فرصت مناسبی برای یاد‌آوری و تجلیل از نقش مهم و تعیین‌کننده جامعه داروسازان در چرخه نظام تأمین سلامت و بهداشت و درمان کشور است. این روز که هم یاد‌آور عظمت علمی ایرانیان در تاریخ بشری است و هم نوید دهنده توسعه روز افزون تلاشهای تحقیقاتی داروسازان و دانشمند کشورمان، بر تمامی اعضای جامعه داروسازی مبارک باد.