چهارشنبه 3 بهمن 1397
تاریخ 1397/08/07         ساعت 13:04:28     گروه خبري اخبار حراست

آزمون الکترونیکی " مدیریت اسناد و فن بایگانی " به همت اداره آموزش و توسعه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی دو مرحله پیش آزمون و آزمون اصلی در آبان و آذر ماه سال جاری برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی مرکز حراست دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ به منظور آشنایی کارکنان دانشگاه با مفاهیم جدید و بروز مدیریتی، آزمون الکترونیکی " مدیریت اسناد و فن بایگانی " به همت اداره آموزش و توسعه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با ارزش 30 ساعت آموزشی طی دو مرحله پیش آزمون و آزمون اصلی در آبان و آذر ماه سال جاری برگزار می شود. در مرحله پیش آزمون هدف، صرفا" سنجش دانسته های داوطلبان است و نمره آنها در مرحله پیش آزمون، ملاک ردی یا قبولی نیست.

در مرحله بعدی، بسته آموزشی در سایت دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( اداره آموزش ) بار گذاری می شود و سپس آزمون نهایی که مشمول کسب نمره قبولی است ( از طریق ورود به پورتال آموزش بخش آزمون الکترونیکی ) برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است؛ ملاک شرکت کارکنان دانشگاه در آزمون اصلی " مدیریت اسناد و فن بایگانی " ، شرکت در پیش آزمون می باشد و بسته آموزشی آزمون مذکور 19 آبان ماه سال جاری در سایت دانشگاه علوم پزشکی گیلان،اداره آموزش، قابل روِیت می باشد.

ساعت و زمان برگزاری آزمون مجازی " مدیریت اسناد و فن بایگانی " به شرح زیر اعلام می شود؛
تاریخ برگزاری پیش آزمون: 97/8/13 لغایت 97/8/15
تاریخ بارگذاری فایل اصلی در سایت دانشگاه: 97/8/19